| Flexx a întrebat:

Am o întrebare.
Azi am jucat Du-te la persoana respectivă și făi nu știu ce,cred că știți jocul.Așa mie-mi place de un baiat din grupul nostru, c-am din vara asta.Și lui nu știu sigur dacă îi place de mine, că a zis că îi pllace doar 30 %la adevăr și provocare.Azi am venit cu prietena mea, și a jucat și ea cu noi mai multe chestii.Acel joc se joacă fără refuzuri, și orice îți dădea persoana care era în față asta trebuia să faci.Așa și băiatul ăsta m-a pupat pe obraz că ii s-a dat provocare și a mai pupat câteva fete dar de 10-11 ani pe care el le numește neveste în glumă.Și pe prietena mea a pupat-o, și alte provocări.Astăzi era cu trotinetarolling on the floor)) Și eu cu bicicleta și vroia să intre în mine,dar i-am zâmbit frumos și m-am uitat la el lung, și n-a mai intrat. Unii au zis că mă place, el a zis că nu.Deci,ce credeți? Menționez el are 15 și eu 14.
Mi-emi place foarte mult de el, dar nu vreau să recunosc că după fac mișto toți, dar cred că mă place măcar un pic.A mai fost o fază acum 2 săptămâni el era cu un prieten și eu m-a uitat lung la prietenul lui,cunoscându-l și ăla a zis Bună,și eu am zis Bună, și după a zis și băiatul pe care-l plac Bună.Nu știu, cred că te ciudă?! Ce credeți?

2 răspunsuri:
| RaMonaaaBaa a răspuns:

E ceva normal sa te salute, nu cred ca a fost de ciuda, dar nu e bine sa crezi ca va rade lumea, e mai bine sa fi sincera, ii spui ca il consideri dragut si il intrebi daca sentimentul este reciproc, asta ca sa stii si tu ce ai de facut. Fi directa si sigura pe tine, dar asteapta'te si la refuzuri, pentru ca nu toate ne ies cum vrem noi! Succes!

| Flexx explică (pentru RaMonaaaBaa):

Daca-i stii cum e. Faza e ca m-a salutat ca ce chestie am zis-o, de obicei nu prea vorbeste cu mine.Adica doar la jocuri, si atunci este putin timid.S-o crede el Macho dar e slab.