Buna! Probabil sa te placa si sa se fi emotionat cand a vazut ca o pipai pe fund! Asta e cu fetele mai timide, cele tupeiste se intorc, iti dau o palma (cum a facut cealalta) sau spun ceva gen ''Ce-ti mai place viata'' si alte expresii din astea!
Eu cred ca ambele fete te plac : (da sunt fata si stiu cum se manifesta fetele cand plac un baiat)
Deci vezi si tu, vorbeste cu ea
Bafta!
Fundita ?
Poate... Sau poate ii plac chestiile astea... Fii atent la comportamentul ei fata de tine si iti vei da seama. Succes
Multumesc mult! Dar ai putea sa imi dai niste sfaturi cum sa o cuceresc ca imi place mult de ea.
Pai iti dau! In primul rand cand e ea de fata nu mai pipai alte fete,incearca sa-i dovedesti ca tii la ea si ca o diferentiezi de restul fetelor! Vorbeste-i frumos, nu injura in preajma ei crezand ca esti cool, ca nu esti! Fa-i complimente de genul ''Iti sta bine parul'', ''Te-ai imbracat frumos'', ''Mirosi bine'' etc! Cere-i numarul daca nu-l ai si da-i mesaje, dar daca nu raspunde din prima nu o stresa, va crede ca esti un disperat! Cheam-o sambata afara si vezi daca vrea sa iasa cu tine! Incearca sa vorbiti despre ce lucruri va plac amandurora! Uita-te in ochii ei si spune-i ca-s frumosi! Baftaaa :*
funda?
patrizia696 întreabă: