Nu trebuie sa ajungi pana acolo, sa iti renegi familia, cu siguranta iti va parea rau mai tarziu. Parintii au datoria de a te indruma sa faci lucrurile asa cum trebuie, dar unii mai si exagereaza crezand ca daca te opresc din a face anumite lucruri va fi totul bine. Acum ai o anumita varsta si poti decide singur ce si cum iar pentru faptul ca vrei sa te casatoresti, trebuie sa iei in calcul toate variantele si bune si rele, daca tu ai gasit fata aceasta si care e potrivita poti incerca sa vezi cum decurg lucrurile, daca tu te gandesti la faptul ca poate se va intampla asa cum spun parintii tai se prea poate ca sa pierzi o fata pe care nu o vei mai gasi nicaieri, si vei regreta apoi ca nu ai facut asa cum ai vrut tu. Daca se dovedeste ca lucrurile sa decurga asa cum au spus parintii tai, asta este, o consideri o experinte care iti va deschide ochii si vei trece mai departe.
Buna! Daca tu esti sigur ca ea este potrivita pentru tine poti face pasul asta, pana la urma toata tu vei trai cu ea, nu parintii tai. Va trebui ca ei sa se impace cu ideea si cu asta basta.
Bine zici ca si eu m-am gandit la un momendat o sa o accepte
Nu au incotro, si daca ei nu o accepta pentru ca nu are situatie financiara foarte buna, asta este un motiv in plus ca voi doi impreuna sa va ambitionati sa schimbati starea situatiei financiare, demonstrandu-le ca nu conteaza de unde provii, daca vrei sa faci ceva si sa devii cineva se poate
Se poate bine spus dar oare trebuie sa imi reneg familia pentru ea chiar daca o iubesc enorm ca nici nu as vrea sa fac o greseala sa imi para rau si a mei sa imi spuna ca au avut dreptate ca poate parea frumos o perioada dupa aceea ce facem
Andrei67y5 întreabă: