| idkpisi533 a întrebat:

am o intrebare. Deci tata a plecat de cand aveam eu 2 ani si mama de cand aveam 5 ani. Mama venea din an in an si tata a venit doar cand aveam 10 ani si tot pe la 10 ani am inceput sa joc stardoll. Nu stiu daca e de la joc sau de la plecarea parintilor mei dar imi exPrim sentimentele foarte frumos iar cand am inceput sa-i vorbesc bunicii mele ce simt si cum ma simt fara parintii care vin doar din an in an si cat de dor imi este de ei, mi-a spus ca judec ca un "batran" si i-a venit sa planga. Oare de la ce m-am maturizat? De la joc sau de la plecarea parintilor mei? Am 12 ani acum. Tin sa precizez ca parintii mei sunt la lucru, nu m-au lasat balta sau ceva, doar tata.

Răspuns Câştigător
| SupMates a răspuns:

Bunica ta a plans vazand cat de bine faci fata realitati crude la o varsta atat de frageda.A fost si intristata cand a auzit ce simti si cand s-a gandit cat de greu este din perspectiva ta, chiar si mie imi pare rau si imi pari un copil extraordinar, sa ai grija de bunica ta si multa sanatate big grin, sa inveti din greselile parintilor tai si sa nu iti faci copii sa treaca prin aceeasi experienta.

1 răspuns:
| idkpisi533 explică (pentru SupMates):

Multumesc de acest raspuns minunat