| vreauTotulSauNimic a întrebat:

..Este adevarat ca daca folosesti rostopasca pe alunite, acestea iti dispar? As vrea sa stiu daca este adevarat pentru ca am mai multe alunite si nu prea imi place cum arat cu ele.As vrea sa stiu daca acest"tratament"da rezultate si nu te supune la niciun risc!

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu cred că dispar, indiferent de ce cremă foloseşti. Îţi poţi da, dar eu nu cred că va avea efect.
Succes!

| Dexaa a răspuns:

Bună! Să ştii că dacă eşti alergică l-a această plantă nu ţi-o recomand, şi crede-mă, vorbesc din propria experienţă. Acum o lună m-am dat cu sucul de la o rădăcină de rostopască, pur şi simplu în acele locuri unde am aplicat-o mi s-a făcu pielea galbenă şi a început să mă usture. Deci concluzie, eu nu sunt mulţumită de acest remediu, dar îţi recomand uleiul de ricin şi poţi fi sigură de rezultate. Baftă!

| Dexaa a răspuns (pentru Dexaa):

Făcut *

| vreauTotulSauNimic explică (pentru Dexaa):

Si la tine a functionat uleiul de ricin? Cum trebuie aplicat si as vrea sa stiu daca nu exista vreun risc daca il folosesti...

| Dexaa a răspuns (pentru vreauTotulSauNimic):

Păi în primul rând trebuie să ştii dacă aluniţele nu sunt cancerigene (D-ne fereşte), dacă tu nu ştii natura lor există mari riscuri. Uleiul de ricin în această situaţie este un remediu foarte uşor : trebuie aplicat regulat ( de 3 ori pe zi ), prima dată te speli pe faţă, după care vei pune o cantitate de ulei pe vată. Aluniţele vor începe să dispară de abia după 2 luni de la prima aplicare, şi ştiu sigur că verişoarei mele i-a funcţionat acest remediu.

| batmobile a răspuns:

Anul trecut m-am hotarat sa incerc si eu rostopasca pe alunite si am dat de 2-3/zi timp de o saptamana pe o alunita de vreo 4mm diametru ce era pe brat si s-a dus.Incearca iti spun sigur ca va functiona