| danchelpp a întrebat:

Bună TPU!
Am o întrebare și tot vreau să aflu un răspuns la ea.
Există vreo metodă/substanță care să reușească să păcălească, creierul încât să fii ca și mort? Sau să simți asta ca și cum ar fi real.
Ca un fel de moarte temporară. Un fel de injecție ceva. Aș vrea să știu dacă există ceva în gen sau nu.
Dar nu droguri care distrug sistemul nervos sau nu știu ce.
Habar n-am cum să caut asta online.
Aștept orice răspuns.

Și pe cuvânt dacă știu la ce categorie să pun.

2 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Da stiu ca exista un medicament care te poate baga in coma, odata ce nu iti mai este administrat medicamentul respectiv iti revii la normal, bineinteles ataca sistemul nervos, nici nu te poti ridica de pe un scaun dupa acest medicament! dar nu stiu cum se numeste, are o denumire tampita.
Nu este de vanzare! poti intreba pe cineva care lucreaza la vreo' fabrica de pastile.Eu am un prieten am sa il intreb cand vorbesc cu el si am sa iti zic.happy

| danchelpp explică (pentru Laura927):

Am tot aşteptat să mai revii cu un răspuns.
Te referi la vreun anume medicament ce provoacă asta sau la medicamente care provoacă starea de comă în cazul unei supradoze?
În caz de supradoză am văzut pe site-ul http://angelscanfall.wordpress.com/2012/11/16/cum-sa-te-sinucizi-mai-usor/ denumiri de astfel de medicamente, spre exemplu Medazepam.
Deci, tu de care vroiai să zici?
Ţin să precizez că întrebarea nu e postată pentru trolling, ci mi-e şi curiozitate şi un răspuns.