| ÐỄỄẴ97 a întrebat:

BUNA tpu.Am o intrebare pentru fete:"Fetelor voi sunteti timide cand va place de un baiat?"

Răspuns Câştigător
| paranteză a răspuns:

Da,normal,doar nu mă duc să sar pe el şi să zic la toată lumea că îl plac,dacă nu mă place mă apuc de făcut scene şi tot felul de crize.
Pur şi simplu mă port cu el exact cum se poartă şi el cu mine,dacă mă ignoră,îl ignor, dacă mă salută, îl salut.Şi desigur, încerc să îl fac cât mai interesat de mine dar încerc să fac asta cât mai natural, să nu mă desprind de realitate fiindcă după risc să par o prefăcută.

9 răspunsuri:
| Diamantsacru a răspuns:

Da,as vrea sa schimb asta.dar, e foarte dragut modul in care il privesc cand el nu se uita.asa daca ar sti ca il plac va spune ceva gen:ia uiteo si pe asta! e jenant...

| ÐỄỄẴ97 explică (pentru Diamantsacru):

Ar trebui sa inveti sa nu mai fii rusinoasa si sa-i spui in fata ca il placi.big grin

| Diamantsacru a răspuns (pentru ÐỄỄẴ97):

Da,dar nici nu stiu cum il cheama...il vad la scoala doar...

| ÐỄỄẴ97 explică (pentru Diamantsacru):

Pai cati ani ai? Pai poate v-ati putea intalni la un suc cu niste prieteni comuni si sa faceti cunostinata.

| ÐỄỄẴ97 explică (pentru paranteză):

Bine faci ca vrei sa fii cat mai naturala.Dar cati ani ai?

| paranteză a răspuns (pentru ÐỄỄẴ97):

Am 12 ani laughing

| ÐỄỄẴ97 explică (pentru paranteză):

Apai mai ai de invatat.De obicei fetele de vasta ta sunt foarte nebune dupa baieti, cir obsedata sa stie totul da chiar totul despre ei.Am o prietena de 14 ani si e cam obsedata de baieti.

| paranteză a răspuns (pentru ÐỄỄẴ97):

Da.şi eu plac un băiat, nu sunt obsedată de el dar mi-a pus întrebarea "de ce nu mă saluţi" iar răspunsul meu a fost unul gen " nu băieţii salută primii?"

| Patricia07 a răspuns:

Daa!laughing Dar cateodata ma pot si abtine si sa fiu eu. Adica totusi baieti is asa prostutii si noi suntem timide in fata lorlaughing acum depinde si de varsta. Ganditiva la un coleg sau un prieten cu care nu mai nici o treaba poti face orice in prezenta lui. si cand te gandesti ca odata erai timida in fata lui. adica eu asa le iaulaughing