Da,normal,doar nu mă duc să sar pe el şi să zic la toată lumea că îl plac,dacă nu mă place mă apuc de făcut scene şi tot felul de crize.
Pur şi simplu mă port cu el exact cum se poartă şi el cu mine,dacă mă ignoră,îl ignor, dacă mă salută, îl salut.Şi desigur, încerc să îl fac cât mai interesat de mine dar încerc să fac asta cât mai natural, să nu mă desprind de realitate fiindcă după risc să par o prefăcută.
Da,as vrea sa schimb asta.dar, e foarte dragut modul in care il privesc cand el nu se uita.asa daca ar sti ca il plac va spune ceva gen:ia uiteo si pe asta! e jenant...
Ar trebui sa inveti sa nu mai fii rusinoasa si sa-i spui in fata ca il placi.
Da,dar nici nu stiu cum il cheama...il vad la scoala doar...
Pai cati ani ai? Pai poate v-ati putea intalni la un suc cu niste prieteni comuni si sa faceti cunostinata.
Daa! Dar cateodata ma pot si abtine si sa fiu eu. Adica totusi baieti is asa prostutii si noi suntem timide in fata lor acum depinde si de varsta. Ganditiva la un coleg sau un prieten cu care nu mai nici o treaba poti face orice in prezenta lui. si cand te gandesti ca odata erai timida in fata lui. adica eu asa le iau