Eu folosesc aparatul de epilat.E putin dureros deoarece iti smulge firele dar de tine foarte mult, plus ca parul creste ma subtire si nu chiar asa de rau ca la big
Da dar e foarte dureros pe picioare dar acolo! nu stiu e groaznic..nu poti iesi undeva(la piscina)ca trebuie sa te chinui ore intregi inainte.pfff,e greu sa fii fata!
Sunt complet de acord, e greu sa fii fata, eu folosesc epilatorul si doare tare, este un dezastru, femeia este imposibila, ba menstruatia, ba una ba alta, ba nasti, ba cresti copii, ba mincare, ba curatenie, ba una, ba alta. Of doamne, dar totusi suntem cele mai puternice fiinte de pe Pamant, si cine a spus ca barbatul e puternic, s-a gresit amarnic!
Aasaaa eee!(si totusi cu epilatorul cat te tine? cu lama tine foarte putin, la 2 zile creste iar! off doamne daca nu ar fi chestiile astea lumea ar fi mai frumoasa!)
Eu folosesc epilatorul cind ma duc la mare sau la piscina, dar asa, folosesc lama, epilatorul nu tine mult, draga mea, deci cam vreo 4-5 zile, depinde, la fiecare cu "cresterea lui", cred eu, , dar cu lama stiu ca tine putin, tu de cite ori pe saptamana iti inlaturi parul de acolo?
Pai ca sa fiu complet curata ar trebui de vreo 3 ori pe saptamana dar nu prea am timp si nici nu merg in fiecare zi la piscina asa ca in medieo data(cu unele mici exceptii cand poate o fac de 2 ori sau odata la 2 saptamani daca chiar nu-mi permite timpul)
anonim_4396 întreabă: