Si eu mai patesc asa uneori, dar il schimb mai des, asa ca poti incerca si tu sa il schimbi odata la cateva ore si asa nu se mai strange asa tare, dar probabil nici nu e foarte bine lipit de patesti asta
Pai e simplu.Iei absorbantul ala si ii intinzi bine aripioarele alea lipicioase pe dedesubtul chilotului, le intinzi atat de mult cat crezi tu ca se incadreaza sa stea frumos... eventual poti cauta pe Youtube tutoriale.Am vazut femei obeze care nu se mai plangeau de asa ceva si femei foarte foarte slabe care nu aveau problema asta.Alte fete/femei reusesc sa puna un absorbant si pe tanga, totul consta in asezarea lui din aripioarele alea, depinde cum le lipesti dedesubt.Succes.
Am incercat si asta mie una imi da cu virgula rau de tot voi incerca sa imi fac curaj sa rog o amica sa imi arate cum sta la ea sa incerc sa imi fac o idee apoi imi voi bate capul cu chestia asta pana reusesc sa fac sa stea cum sta la ea :-s alte idei nu mai am. sper ca daca gasesc pe cineva sa imi arate reusesc sa scap si de asta Multumesc pentru raspuns!
La toate se face asa, pentru ca se strang intre picioare. E logic.
Ideea e sa il schimbi des. tocmai ca sa nu te patezi. Eventual, ia-ti d'alea pentru noapte. Sunt mai late si mai groase. In mod normal daca sta bine lipit de gaura pasaricii...nu ar trebui sa te patezi chiar daca se strange
Ah.Totusi nu inteleg de ce ti-e greu.Se mai strange daca il porti mult timp, e adevarat, dar normal ar trebui sa stea.Lipeste-i bine "aripioarele"
Nu lipesti binele aripioaree alea laterale probabil. Poate depinde si ce absorbante folosesti. Eu folosesc de la Always si mi se par cele mai bune, nici n-am simtit nevoia sa incerc altele
Arunca o privire: https://m.youtube.com/watch?v=ym1T1XYtlAY Poate te va ajuta! Numai bine!