Nu se intelege ce doresti de la noi. Am inteles ca ai o prietena care nu e prietena pentru ca dupa vacanta mare a venit schimbata. Si? Cu ce sa te ajutam noi?
Astfel de "bff" ar trebui evitate.
Am cunoscut personal un caz asemănător.
Ce sa vezi, fetele respective acum se evita
Tatie daca nu ai inteles intrebarea, ia ti hoitul de aici ca nu esti de ajutor nimanui?
Buna.La varsta aceasta nu ar mai trebui sa te superi pentru etichete precum cea mai buna prietena.Eu am reactionat ca tine intr-o situatie asemanatoare, ultima data, in clasa a III-a. Apoi mi-am dat seama ca fiecare e liber sa petreaca timp cu cine doreste, asa e si in viata de adult.Nu iti poti impune tu preferintele tale fata de ceilalti din jur, care in mod evident au si ei propriile preferinte.
Daca niciuna nu mai depuneti efort e clar ca se raceste de tot relatia de prietenie.Iti poti gasi alte colege care sa iti devina ulterior prietene, nu e chiar capat de lume.Sau poate ca, peste putin timp, dupa ce va calmati, va cereti scuze si treceti amandoua peste ce-a fost.Chiar si asa, asta nu e deloc motiv sa schimbi liceul.
Plus, incearca sa scrii mai corect, sa folosesti cum trebuie semnele de punctuatie.Se apropie bacul si nu te vad deloc bine daca vei continua asa.
Nepoate te intreci cu gluma. Vezi ca-s fost politist. Sa nu te caute colegii mei un pic de prafuri.
Diorrus întreabă: