| Blayan18 a întrebat:

am o intrebare,sunt emo sau nu? Eu cred ca sunt,adica am citit cate ceva despre ei,si in mare parte ma gasesc in toate starile care sunt descrise :anxios,autoprovocare de rani,sensibil, introvertit etc ma gasesc in 90%din ele de muzica pe care o ascult numai zic,imi place sa imi las unghia de la degetul aratator si degetul mic mari, cateodata chiar si toate, imi plac tatuajele, iar peste un an la 19 sau la 20 imi voi face parintii sunt de acord,sunt pasionat chiar si de tatuaje pe fata, si multe altele. Imi place sa ies in poze intr-un stil oarecare feminin,adica zambet larg, privirea ochii etc, dar sunt heterosexual! Astept pareri, dar nu ironice!

5 răspunsuri:
| IonutCG90 a răspuns:

Salut. Esti ceea ce doresti sa fi in cazul asta. Asadar chiar esti EMO cu licenta. Dar te rog, nu te mai automutila si ai grija ce haine porti, fii barbat! Se spune ca haina nu face pe om dar cum se imbraca multi azi zici ca-s domnisoare, e grav. Sper ca ti-am fost cat de cat de folos

| Blayan18 explică (pentru IonutCG90):

Da, mi-ai folosit, parul il port normal iar hainele negre ocazional, de mutilat rareori!

| IonutCG90 a răspuns (pentru Blayan18):

Nu conteaza culoarea, pana si roz de ex acum cand iti scriu, am o pijama roz facuta cadou, e intimitatea mea, merge laughing, mai putin in public sa te expui in roz ca barbat, insa repet, culorile nu-s problema, dar sa nu te imbraci prea pokemon, cred ca stii ce zic, pantaloni d-aia stramti pe tine, sau care sa iti scoata fesele afara, sau mai stiu eu ce, cerceii iar sunt chestii pe care consider ultra gay sau bisex. Rareori se accepta cerceii, la triburi africane sau la negri care au legaturi traditii, sau amerindieni dar in nici un caz la un european, e un concept pe care il voi avea toata viata. Ma bucur ca ti-a folosit. SI cu mutilatul, te rog, niciodata, corpul ti l-a dat Dumnezeu. Mutileaza-ti mintea si sufletul in asa fel incat sa delectezi pe cei din jurul tau.

| Andreeush a răspuns:

Nu contează dacă ești emo sau nu. Până la urmă ești un om care nu ar trebui să își provoace răni singur.
Îți vor rămâne cicatrici iar după un timp vei regreta.

| MyChemicalRomance47 a răspuns:

Sincer cred ca depinde de cum definesti tu cuvantul "emo".

Pentru mine, muzica emo este muzica cu care simti ca ai o conexiune, muzica care te face sa te simti ca nu esti singurul care trece prin unele obstacole (de obicei muzica mai trista, cu influente rock, punk sau muzica alternativa).

O persoana emo, pentru mine, nu este neaparat o persoana care isi provoaca rani (si, desi inteleg ca viata e grea, nu ar trebui sa-ti faci asta) sau care are depresie, ci o persoana care este ea insasi si se considera emo sau are o legatura cu stilul emo (stilul vestimentar, ii place muzica emo, probabil este mai timida sau introvertita), sau pur si simplu se considera asa si nu o face ca sa iasa in evidenta, ci pentru ca asa simte. De exemplu eu ma consider emo, dar nu sunt introvertita, nici si nu port haine considerate emo, ci doar ascult muzica pe care o consider emo si simt ca asa sunt eu.

De asemenea, am vazut unii comentand cum ca nu ar trebui sa porti haine feminine. Inteleg ce vreau sa spuna si poate si mie mi s-ar parea ciudat sa vad un barbat imbracat, si stiu ca nu asta ai vrut sa spui tu, in fusta, pentru ca nu suntem obisnuiti cu asta. Dar pana la urma eu nu l-as judeca, pentru ca fiecare are alegerea lui, fie ca esti fata sau baiat si pentru ca porti haine ale genului opus asta nu te face homosexual (care si ei nu trebuie judecati de asemenea). Sincer, eu nu vad rostul diferentelor dintre hainele de fete si cele de baieti (in afara de diferente precum cele ale lenjeriei, care este facuta special sa poata fi purtata de sexul respectiv). Trebuie doar sa ai grija de faptul ca, daca porti haine mult prea feminine, unii te pot judeca, dar eu zic totusi sa fii tu insuti.

Pana la urma. Nu conteaza ca esti emo, rocker, hipster, homosexual, sau alte lucruri. Cel mai important e sa fi o persoana buna, care se simte confortabil cu cine este?