| PiinkSmiile a întrebat:

Buna,TPU! Am o mare problema!
Deci sa trecem la subiect.
Am castigat de curand o invitatie in public la Vocea Romaniei.Am vorbit cu cei de acolo ca sa confirm invitatia, bla bla bla, si au zis ca pot aduce cu mine 5-6 persoane.
Eu am vorbit cu cateva prietene si am hotarat sa mergem toate impreuna. Faza este ca cei de la invitatie,au zis ca trebuie sa le dau raspunsul cu cine merge intr-un anumit timp.Le-am inscris pe toate, dar acum m-am trezit cu o supriza.
O fata nu o suporta pe alta fata si s-a suparat acum.A zis ca nu mai vine.Am rugat-o sa se razgandeasca,dar a zis ca vine numai daca nu mai vine cealalata fata.
Ea a spus ca nu mai vine intr-o zi,dar sa-i spun acelei fete pe care n-o place sa nu mai vina in celalalte zile(cred ca suneti putini derutati, dar ei n-au pus sa ne alegem niste zile dintre 5-8, iar eu am ales 6-8)
Acum nu stiu ce sa fac!
Nu vreau sa le fac sa se simte urat. Ajutai-ma va rog!

Funda!

Răspuns Câştigător
| VladGH a răspuns:

laughing Fetele astea laughing. Pai na, te duci la cealalta fata si ii spui situatia ( precis se va supara pe tine ) si daca te intelege atunciputeti organiza sa nu se intilneasca ( nu cumva sa se manince laughing ). Asta in cazul in care tii la ambele. Eu in locul tau le-as invita, da mai departe lasale sa se hotarasca singure, daca nu vrea sa vie atunci treaba ei, ea pierde nu tu. Acolo doar nu vin sa se atinga se duc sa se distreze.

1 răspuns:
| PiinkSmiile explică (pentru VladGH):

Multumesc pentru sfat!