Şi cum a ajuns să vorbeacă cu tine? E normal la cap, eu sunt sigur că simte ceva pentru tine altfel ce scop mai aveau conversaţiile. Treaba e că nu vrea să profite de tine şi mai e şi timid..Nu ţi-a spus în faţă şi legat de sărut dacă nu aşteptai de la el şi făceai tu mişcarea îţi spun sigur că ceda
Toată treaba e că e o barieră între voi cea pe care el o crează prin mediul online, încearcă să obţii mai multe întălniri de la el"
Mult succes şi Crăciun fericit
Vorbeste cu el frumos, intreaba-l daca ii place de tine si daca ai avea tu ceva sanse la el.i-al incet prima data si comportate normal cu el.
Tot am vorbit despre relatiile care le-am avut si eu si el si ma intreba ce vreau de la un baiat si eu il intrebam ce vrea de la o fata si cand ne-am vazut nu ma puteam opri din zambit...si de cand ne-am vazut nu mai sunt asa indrazneata si cand ne-am vazut mi-a spus ca am mult tupeu pentru varsta mea si a spus ca nu e rau si zilele astea tot i-am spus ca il astept pe Mos Craciun cu un iubit si ca imi place de cineva de fapt vorbeam despre el la persoala a 3 a