Pai exista multe tipuri de fete, adica ma refer la faptul ca iti da impresia ca ii place, ca e ok, ca e o super poveste de dragoste cand ea de fapt inca a ramas cu amintirea fostului. Vina ta? Vina ta e ca ai fost fraier, alta vina nu vad, o relatie nu inseamna sa te ajut sa-l uiti pe fostul din cate stiu, deci nu-ti face griji in privinta remuscarilor
Tot asa cred si eu acum...ca tot timpul cat am stat impreuna am fost cam "prostul ei". Oricum, iti multumesc pentru raspuns!
Oricand :3
Lasa faza cu "eu sau ea"nu e nevoie de asa ceva.
Prin faptul ca a fost cu tine ea a vrut sa uite de fostul dar te si placea normal altfel nu erati împreună. Se pare că nu a reusit si inca mai ține la acel baiat... Nu prea ai ce face este complicat si greu cu dragoste
Stiu ca "a placea" nu e acelasi lucru cu "a iubi",dar totusi. Daca se gandea la fostul', de ce a fost cu mine? Adica daca te gandesti la el, gandeste-te. Nu te opreste nimeni. Dar nu te baga in relatii cu alti baieti. Dupa finalul relatiei noastre, am ajuns la concluzia ca nu m-a iubit deloc tot acest timp. Oricum, multumesc de raspuns!
Buna.
Eu cred ca amandoi.Deoarece poate tu nu ai fost atat de iubitor pe cat se astepta, astfel poate o faceai sa uite de celalat, dar si ea deoarece s-a implicat intr-o relatie stiind ca inca il iubeste pe fostul prieten. Sau tu ai fost un refugiu pentru ea, ca mai tarziu vazand ca nu ii e bine alaturi de tine sa ia acea decizie.
O seara frumoasa!
Eu eram, cum sa zic... "distrus" dupa ea, eram cel mai indragostit, eram capabil sa fac orice pentru ea. Oricum, iti multumesc pentru raspuns!
Atunci nu trebuie sa ai remuscari. Capul sus, desi poate e mai greu, e plina lumea de fete !
misauratcuviata întreabă: