| Rockass987 a întrebat:

Am o mica nedumerire...recent m-am departit de prietena mea,dupa o relatie cam scurta (o luna si ceva),pe motiv ca "stii,eu inca ma gandesc la fostul.". Ok. Ne-am despartit,i-am respectat decizia.Dar acum vine problema: cui i-ati da dreptate? ei,ca se gandeste la fostul,sau mie,ca am trait o luna si ceva in minciuna? Am asa... mici "remuscari",si as crede ca e si vina mea si am nevoie de o mica parere. Eu sau ea? Cel mai concret argument, funda! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Pai exista multe tipuri de fete, adica ma refer la faptul ca iti da impresia ca ii place, ca e ok, ca e o super poveste de dragoste cand ea de fapt inca a ramas cu amintirea fostului. Vina ta? Vina ta e ca ai fost fraier, alta vina nu vad, o relatie nu inseamna sa te ajut sa-l uiti pe fostul din cate stiu, deci nu-ti face griji in privinta remuscarilor

7 răspunsuri:
| Innsbruck a răspuns:

Lasa faza cu "eu sau ea"nu e nevoie de asa ceva.
Prin faptul ca a fost cu tine ea a vrut sa uite de fostul dar te si placea normal altfel nu erati împreună. Se pare că nu a reusit si inca mai ține la acel baiat... Nu prea ai ce face este complicat si greu cu dragoste

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Buna.
Eu cred ca amandoi.Deoarece poate tu nu ai fost atat de iubitor pe cat se astepta, astfel poate o faceai sa uite de celalat, dar si ea deoarece s-a implicat intr-o relatie stiind ca inca il iubeste pe fostul prieten. Sau tu ai fost un refugiu pentru ea, ca mai tarziu vazand ca nu ii e bine alaturi de tine sa ia acea decizie.
O seara frumoasa!

| Rockass987 explică (pentru Innsbruck):

Stiu ca "a placea" nu e acelasi lucru cu "a iubi",dar totusi. Daca se gandea la fostul', de ce a fost cu mine? Adica daca te gandesti la el, gandeste-te. Nu te opreste nimeni. Dar nu te baga in relatii cu alti baieti. Dupa finalul relatiei noastre, am ajuns la concluzia ca nu m-a iubit deloc tot acest timp. Oricum, multumesc de raspuns!

| Rockass987 explică (pentru ռօCօოოεռէ):

Eu eram, cum sa zic... "distrus" dupa ea, eram cel mai indragostit, eram capabil sa fac orice pentru ea. laughing Oricum, iti multumesc pentru raspuns! happy

| Rockass987 explică (pentru asdfcffcvgvv123):

Tot asa cred si eu acum...ca tot timpul cat am stat impreuna am fost cam "prostul ei". Oricum, iti multumesc pentru raspuns! happy

| asdfcffcvgvv123 a răspuns (pentru Rockass987):

Oricand :3

| ռօCօოოεռէ a răspuns (pentru Rockass987):

Atunci nu trebuie sa ai remuscari. Capul sus, desi poate e mai greu, e plina lumea de fete laughing!