| Danutz_Mihai_1997 a întrebat:

am o mica problema, am cunoscut de curind 4-5 luni prin intermediul messengeru-lui, adică ea mi-a spus ca are idul meu de la o prietena de familie, ne-am cunoscut bine pe internet adică prin vorbe mi-a demonstrat ca e fata perfecta pentru mine. Este buna la suflet, este inteligenta și frumoasa (mi-a dat o poza cu ea) am încercat sa flirtez cu ea. A mers apoi voiam sa ne întâlnim fata în fata. dar când am ajuns acolo nu era am aștepta jumătate de ora apoi am sunato și mi-a spus ca trebuia sa plece la țară am plecat. A doua oara a spus ca vorbea cu fostul prieten. Acum de curind, după mult timp m-am combinat cu ea, și a doua zii mi-a spus ca ii pare rău ca m-a mințit și mi-a spus ca mi-a dat poza cu sora ei și ca pe ea o cheamă de fapt Denisa mi-a dat o poza cu ea și i-am spus ca nu e nimic, ca e mai draguța decât sora ei acum avem întâlnire sâmbăta, iar colegii, (care apropo îmi sunt colegi din clasa a treia pentru ca părintii mei s-au despărțit și eu stau cu tata), îmi spun ca își bate joc de mine dar eu nu știu pe cine sa cred, adică am mai avut odată încredere într-o fata care acum nici nu ma mai recunoaște și am fost bff și nu situ în cine sa ma încred, adică este prima mea relație
Deci dau fundita la primul răspuns

Răspuns Câştigător
| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Aaa nu stiu ce sa zic, chiar nu stiu se poate sa fie si asta o minciuna! dar daca stii ca te iubeste si tu o iubesti atunci nu-ti crede colegi! P.S:nu imi plac relatile de pe internet
sper sa iti rezolvi problema. FUNDA?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au dreptate colegii tai pentru ca te-a fraierit cu poza si cu intalnirea la fel. Ar trebui sa-i zici ca nu mai ai chef sa ii auzi tampeniile care ti le spune si o lasi paf la pamant. Data viitoare ai grija sa nu te mai fraiereasca asa daca e sa dai de alta curva ca asta cere ai spus-o aici.

| Danutz_Mihai_1997 explică:

Am găsit răspunsul ascultați și plângeți :(( e cea mai frumoasa melodie http://www.youtube.com/watch?v=0EDTvlIrGRo&feature=related

| Laura46 a răspuns:

S-a inceput cu minciuni.nu e d ebine.in fine, nu stiu de ce ti-a dat poza cu sora ei...nu cumva tu chiar cu sora ei ai vorbit pe mess, si de ea ti-a placut? daca fata asta cu care te intalnesti vrea sa mai fie cu fostul, ar trebui sa iti dai seama din felul in care se comporta.

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru mgtow):

Aveai exata dreptate