| KM3 a întrebat:

Am o mica problemuta. Este legata de liceu ( sunt clasa a9a ). Inainte sa spun ce si cum s-a intamplat, ca sa nu se interpreteze nimic gresit, vreau sa adaug faptul ca eu de felul meu sunt o fata tare modesta, imi vad de treaba mea si sunt, fara sa ma laud, buna la suflet. Inclusiv pe fata mea se vede treaba asta.Si apropo,daca cineva,cumva, vrea sa imi dea un raspuns aiurea, gen " esti proasta", m-as ruga sa ma scuteasca de din astea.

Acum sa incep. Intr-o zi, i-am scris cu anonim pe contul de ask al unui baiat de la mine din liceu. Am vazut mai jos ca intr-un raspuns la un alt anonim scria de Craciun isi doreste sa isi gaseasca printesa. Mi s-a parut atat de dragut ca aceasta este dorinta lui pentru Craciun, incat i-am scris ca sper sa ii se indeplineasca dorinta si sa fie fericit. M-a tot intrebat cine sunt si intr-un final i-am spus. Si urmatoarea zi, un prieten din gasa lui a tot inceput sa rada de mine pe coridor. Incepea sa ma strige din capatul coridorului si avea un ras isteric de-a dreptul. Poate trebuie precizat faptul ca nu ma uitam catre el, de fapt nici nu il bagam in seama. Mai exact nu l-am lasat sa vada ca rasul acela si mini-caterinca lui ( mi-a si zis altele in afara de strigatul numelui meu) o pun la suflet.
1. Asa de gresit a fost ce " am facut" incat sa starneasca rasul?
Acuma nu mai zice nimic catre mine,fiindca s-a legat de mai multe fete de la mine din clasa fara niciun motiv,iar doamna mea diriginta i-a spus ca de mai are treaba cu o fata din clasa ei il exmatriculeaza.

Astazi in schimb, o fata dintr-alta clasa cand am iesit pe coridor, se apuca sa strige cu una si radeau ca " oooo, uite-o pe prietena lui x".
2.Nu cred ca pot scapa de altfel de rautati, dar macar cum sa nu le mai pun la suflet? Nici nu mai are rost sa intreb " de unde atata rautate?" -_-

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Ma intreb si eu cum e posibil sa existe tot mai multi copii needucati si stupizi? Gradul de idiotenie creste pe zi ce trece si o sa avem in curand o planeta plina de specimene idioate si retardate.

E vina baiatului caruia i-ai scris ca a spus la toata lumea ce se intampla. Tu nu ai gresit cu nimic. Gandeste-te si tu, practic i-ai urat sa isi gaseasca 'printesa'. Nu l-ai jignit cu nimic si nu i-ai facut declaratii siropoase online astfel incat sa starneasca amuzamentul colegilor sai dobitoci.

Scuza-ma ca le insusesc atatea lucrui nasoale insa e de-a dreptul iritant sa vad cati copii idioti sunt pe lumeaa asta. Zici ca nu au parinti sa ii educe si sa le explice cum trebuie sa se comporte intr-un colectiv.

Nu ai ce sa faci si cum sa scapi de rautatile lor, asa au fost crescuti si lor li se pare extraordinar de amuzant sa spuna ca esti iubita lui X. Eu nu pot nici macar sa zambesc fals la astfel de copilarii stupide.
Tot ce poti face este sa te prefaci ca nu auzi si sa mergi cu capul sus pe coridor si in pauza pentru ca nu ai gresit cu nimic si chiar ai face o prostie sa le dai satisfactie si sa te arati suparata. Nu ii mai scrie vreodata paraciosului aluia de baiat si da-le pace.

10 răspunsuri:
| Gs5644 a răspuns:

Foarte interesant...
Greseala este si a ta, deoarece nu trebuia sa ii zici cine esti, nu stiai ce va urma, trebuia sa ramai discreta si atat. Tu nu trebuie sa bagi la suflet, treci pe langa ei si nu ii bagi in seama indiferent ce ar zice.

| KM3 explică (pentru Gs5644):

Multumesc!

| Gs5644 a răspuns (pentru KM3):

Nu ai pentru ce happy

| KM3 explică (pentru frostxtq):

Nu e nevoie sa te scuzi, doar i-ai descris.Si inca perfect! Multumesc mult! Chiar ca ar trebui sa ies linistita in pauza, pentru ca pana la acest incident ieseam aproape in fiecare pauza, iar acuma abia abia.Multumesc inca o data! Sa ai parte de un an fericit! happy

| frostxtq a răspuns (pentru KM3):

Ma gandeam ca asa procedezi, de aceea am si spus. Nu ai gresit cu nimic iar prin faptul ca nu iesi in pauza si ei nu te vad le arati ca te doare ce spun si vor continua. Merita? Continua sa faci ceea ce faceai pana acum si cand o sa mai auzi rautati, doar zambeste-le ironic. Ar trebui sa ii compatimesti, daca au panza de paianjen in loc de creier e evident ca doar gura o pot folosi ca sa scoata tampenii.
Bucura-te ca faci parte din fetele cu demnitate si evita cat poti astfel de oameni, te trag in jos. An nou fericit si tie! happy

| Neo12 a răspuns:

Proştii şi invidioşii trebuie trataţi cu indiferenţă.
Aceste persoane rele şi urâcioase nu merită atenţia ta.
Poate şi ele îl plac pe băiatul respectiv şi acum probabil sunt invidioase că între tine şi el s-ar putea crea ceva.
Ei n-au viaţa lor sau n-au ce face de tot îi interesează de alţii.
Măcar tu ai fost curajoasă şi ai dat fără anonim, faţă de ei care râd ca nişte terminaţi.
Lasă-i în prostia lor! Nu se merită să-ţi baţi capul cu astfel de oameni şi vezi'ţi de drumul tău şi de planurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta data gandeste inainte sa faci prostii de genul. vezi ca din ce in ce mai multi idioti s-au desteptat, nu se mai comporta chiar asa rau, dar cand li se da apa la moara revin la vechile obiceiuri. gen idiotul de care ziceai. alta data "cauta" mai bine, nu dupa 3 vorbe gata, e baiat bun.

| 愛日本 a răspuns:

Asa este la liceu, tot timpul vor fi copii batjocoritori care nu au nimic mai bun de facut decat doar ce ii duce capul.

| Starchild12 a răspuns:

Intodeauna vor exista oameni ostil, dar e dreptul tau daca ai ales sa iti rasfeti trupul cu dulciuri, uni vor zice ca esti o umflata, o voma de om, o perdea de grasime nefututa si pe jumatate moarta, puroiu pamantului. Dar tu esti frumoasa exact asa cu esti.

| KM3 explică (pentru Starchild12):

Aaa,cam nu stiu ce sa inteleg de aici..in primul rand nu vad legatura, iar in al doilea rand n-am spus ca sunt grasa.Defapt sunt slaba fata de alte fete de varsta mea care sunt mai dolofane.Dar asta nu conteaza.Ai insirat o serie de jigniri la care nu le vad rostul, sincer.Ti-as sugera sa vorbesti mai subtil, asa, fiindca despre un om poti sa spui multe doar auzindu-l cum vorbeste.zic si eu! -_-