| Sherlyn a întrebat:

Buna Tpu.Am o nelamurire.Ii tot spun prietenului meu sa ne incepem viata sexuala, in schimb el nu vrea.Adica e putin ciudat nu v-i se pare? O fi ceva cu el? adica totusi are 20 de ani...

Răspuns Câştigător
| D4ny3l4 a răspuns:

Inseamna ca nu este inca sigur de sentimentele pe care ti le poarta si vrea sa fie sigur ca aveti o relatie sigura.Nu il mai sacai, daca il iubesti o sa astepti daca nu cauta pe altcineva.Ai toata viata inainte nu inseamna ca daca nu faci sex acum viata ti se va sfarsiwinking

8 răspunsuri:
| SmiiileXoXo a răspuns:

Dar tu cati ani ai?

| rares0295 a răspuns:

Ce stupid pai cum sa nu iti doresti sa faci sex in legatura cu el nu imi pot imagina ce ar putea avea...mai incearca, insista, svezi thu fal sa-si doreasca nu te lasa pana nu vei reusiwinking

| mgtow a răspuns:

Daca esti minora se gandeste ca iti iei repede lumea in cap si vrea sa astepte sa fi om de rand cand faci 18 ani.

| Sherlyn explică (pentru SmiiileXoXo):

19

| Sherlyn explică (pentru rares0295):

Poate ii e frica nu stiusad

| SmiiileXoXo a răspuns (pentru Sherlyn):

Si mai esti virgina?

| Sherlyn explică (pentru SmiiileXoXo):

Si n-ai alta treaba?

| SmiiileXoXo a răspuns (pentru Sherlyn):

Pff, scuzee daca ai inteles ca fac misto laughing, nu asta vroiam sa insinuez. deci daca mai esti atunci gandeste-te ca lui nu i-ar placea sa " te striice" atuncii sa stii ca, chiar te iubeste :p, daca nu mai esti [si el stiee ] atunci cred ca are el vreo problema de sanatate, si mai bine ai lasa`o asa treaba pana iti zice el de ce :p