Sunteti mici pentru a avea o relatie. Tu iubesti in plan copilaresc dar nu stii ce inseamna cu adevarat sa ai o relatie stabila.
Pai cred ca ar trebui sa il uiti ( poti sa incepi o relatie cu altcineva ca sa iti fie mai usor ) daca nu vrei asta ar trebui sa ii propui sa va intalniti si sa vorbiti va puteti impaca sau puteti discuta despre relatia voastra poate o sa reparati ceva. oricum foarte urat din partea lui. cel mai bine ar fi sa discutati si sa va impacati sau sa va despartiti pe o cale amiabila. sau il poti astepta cand o sa se desparta de acea fata poate o sa mai existe o sansa pentru relatia voastra. funda? te rog
Pai tu ar trebui sa-i areti ca nu-ti pasa, esti tare, esti puternica, stiu ca pare imposbil ce o sa-ti zic sa faci pentru ca-l iubesti, dar, dragostea voastra e cea mai inocenta, si tu ca fata niciodata sa nu-ti calci mandria si orgoliul sa te vada el suparata, si ca plangi dupa el, pentru ca el s-ar simti important, si nu merita sa se simta asa dupa ce ti-a facut. Tu zambeste mereu cand il vezi, sa pari mai fericita fara el, chiar daca nu esti, si trateaza-l cu indiferenta, fi rece si seaca cu el, si asa o sa-l doara ft ft mult, nu vb tu cu el, lasa-l pe el sa vina la tine, o sa vezi ca o sa vrea sa fiti din nou impreuna, si tu atunci poti sa ii intorci cu aceeasi moneda sa fi rea si sa nu-l ierti, sau faci cum consideri, eu sper sa reusesti :*! mult succes scumpa :*
Prefa-te ca nu iti pasa...O data ce va vedea ( va crede ) ca nu mai esti interesata de el o sa ii para rau si o sa incerce sa te recucereasca... Si daca te baga in seama doar pentru ca l-a parasit pietena aia (cand o sa-l paraseasca ca doar nu o sa stea cu el toata viata ) atunci este cel mai mare nesimtit Crede-ma!
Draga andreuza99, el o sa se intoarca la tine deoarece nu poti sa te indragostesti ca i-a scris fata aia:vrei sa fi iub meu? mersgi mai departe si sa il eviti mereu
Salut
fata din metin? alt copil distrus.
nu prea ai ce face, asteapta sa se desparta, pentru ca oricum daca s-au cunoscut prin intermediul metinului.e clar ca relatia lor nu va dura mult.eu cred ca n-are rost sa suferi dupa el, pur si simplu nu te merita
Baiatul asta ori e derutat rau ori nu stiu... Spune-i ca acea fata de poe metin no cunoastea sa de bine, o cunoaste din lumea virtuala nu stie cum se comporta.si daca face din astea nu te merita.
Diorrus întreabă: