| FreeYoung29 a întrebat:

Am o prietena care a fost `descoperita` pe facebook de un fotograf.Acesta ii face sedinte foto fara ca ea sa plateasca ceva(el are in jur de 33 de ani). Intr-o seara am iesit afara si cu el,si tot timpul vorbeau de sedinte foto,costumatii,ca ea e `modela` lui si multe chestii de genu care m-au enervat,adica stiu si eu ca daca e sa iesi afara vorbiti un subiect comun, nu lauzi intr-una o singura persoana facand-o cu voia sau fara voia ta sa se simta in plus..Cum credeti ca ar trebui sa procedez daca ar mai face asa? Mentionez ca in ziua aceea mi s-a taiat tot cheful de vorba si m-am suparat si pe prietena mea. Astept sfaturi happy *

10 răspunsuri:
| Camelisa a răspuns:

Cum sa procedezi data viitoare?
Scuza-ma draguta dar data viitoare nu mai iesi cu ei doi daca te simti in +.
Foarte simplu.

| ywar a răspuns:

Orice explorator isi lauda cu nesat descoperirea. Cum barbatii sunt vanatori prin definitie atunci cum te asteptai tu ca el sa nu se laude cu descoperirea lui si in prezenta altora. Da-i pace, lasa-l sa isi faca numarul. Sunt sigur ca si intre baieti se lauda cam in acelasi stil. Uneori modela poate sari statul de modela si deveni amanta... poate cine stie, i-a placut foarte mult ce stie sa faca! happy Fotografic vorbind! Desigur. Un barbat elegant trebuie sa fie si discret si sa nu isi puna pe tapet cuceririle asa ca pe un trofeu. Uneori s-ar putea sa ai surpriza sa si fabuleze! Bafta! si evita intalnirile astea sau dimpotriva ele sunt lectii de marketing, cum poti sa iti vinzi marfa. Te pup!

| 愛日本 a răspuns:

Nu mai exista o data viitoare.
In timpul acela puteai face o multime de lucruri.

| Cristiann25 a răspuns:

Pai te-a obligat cineva sa te duci? Daca esti pe langa subiect stai acasa.

| FreeYoung29 explică (pentru Cristiann25):

El a venit la noi. Nu m-am dus eu la ei.

| Hαppiηеss a răspuns:

Pai poate data viitoare prietena ta vine singura sa se vada cu tine nu? adica banuiesc ca asa ar fi normal doar nu-l cara pe respectivul peste tot dupa ea...fiind voi doua o sa vorbiti lejer chestiile voaste, daca iti spune ca vine din nou cu el nu te mai duci, simplu!

| FreeYoung29 explică (pentru ywar):

Este un raspuns folositor, multumesc! :*

| lolylolypops a răspuns:

Hmm! Da, pai incearca sa discuti cu ei si sa le spui ca vreti sa discutati toti 3 despre ceva, nu doar ei despre excelenta fetei si calitatile ei! Daca nu merge mai bine nu mai iesi cu ei ca te vei simti cam prost! Pupici

| FreeYoung29 explică (pentru lolylolypops):

Multumesc pentru raspuns :*

| Cristiann25 a răspuns (pentru FreeYoung29):

Atunci urat din partea prietenei tale.E nasol cand iesi cu cineva si apare alta persoana tu sa fii in plus.