Ok, nu trebuia sa ii trimiti sms cu asa ceva, s-ar supara pe tine.
Cel mai bine e sa discuti cu ea, sa ii spui ceva de genu
„Uite eu tin la tine ca la sora mea, nu stiu ce parere ai tu despre prietenia noastra dar eu tin mult la ea. (sa nu o faci sa creada ca sunteti casatorite) dar tu ce crezi? Despre mine ai o parere buna sau nu prea. Crezi ca suntem prietene sys sau ehh, ca sa stiu cu sa cred. Ma supara faptul ca stai mult cu Ioana iar pe mine ma cam lasi la o parte. Daca nu vrei sa fim prietene spune-mi., nu sa sufar eu din cauza asta.„
Discuta cu ea, nu poti vb prin telepatie, de unde sa stie fata ce simti tu, dar spune-i in fata, nu printr-un sms, asa a facut colega mea si mi s-a parut o lasa, de ce nu putea sa imi spuna in fata, sa ma sune. Nu fi disperata, ca prietene bune, bune rar gasesti. Fi cu cele mai populare fete prietena, ca asa da mai poti si tu sa fii fericita.Nu iti recomand sa ai o singura prietena, daca te certi cu ea?
Sunteti casatorite , nu sunteti surori ci doar prietene, cam fabulezi (asa eram si eu).
Daca ea te-ar lasa pentru o alta prietena tu las-o pentru 2.
Nu trebuie sa pui atata suflet, mai ales intr-o prietenie asa. Cea mai buna prietenie daca putem spune asa este intre o fata si un baiat. Fetele e cam mananca intre ele.
Daca crezi ca te-ar lasa pentru alta atunci de ce sa ii faci un cadou? Ai putea sa rogi pe cineva sa se faca ca te barfeste de fata cu ea, si sa aflii cum reactioneaza.O prietena adevarata intotdeauna o sa iti ia partea.Si daca tu crezi ca nu simte ca si tu esti prietena ei ceea mai buna, inseamna ca sunteti doar prietene, amice.
Cum adica "te lasa pentru alta colega"? Adica daca e prietena ta, nu mai poate avea si alte prietene? Trebuie sa faci diferenta intre o relatie de prietenie si o relatie de alt gen(intre un barbat si o femeie). Tot ce poti sa faci pentru a pastra o prietenie e sa fii o buna prietena.
NU fac chiar nici o confuzie.Adica m-ar lasa pentru alta colega, nu mai ar vrea sa fim prietene si se duce la colega respectiva.
Momentan nu a facut-o.Si,vreau sa ii fac un cadou fiindca si ea a facut la fel.
Imi e ca o sora.O cea mai buna prietena inseamna mai mult decat o simpla prietenie/amicitie. In plus intr-adevar nu trebuie sa pun atata la suflet dar tin la ea ffff mult si nu vreau sa o pierd/Mai ales pentru ca acea colega vrea sa ii faca rau si ei si, la randul meu si mie.
Te inteleg asa eram si eu , dar ea s-a dovedit a fi o problema, era prietena cu mine, dar nu cum eram eu cu ea, povesteam despre orice, eram ca o sora (asa stiam eu), dar ea ma crede ca ii sunt doar prietena si asa suntem prietene nu Bff sau sys, prietene atat. De ce nu incerci sa fii cu prietena cu alte fete, doar ea e in clasa aia? Te inteleg, asta e. Dar cu timpul nu cred ca o sa mai dea ceva bani pe tine. Doar asa ori sa stea cu tine cand celelalte prietene, ori se foloseste de tine. Asa am patit eu, dar nu m-am prea lasat calcata in picioare, doar am acum alte prietene. Mentionez ca mai sunt prietena cu ea, dar nu cele mai bune.
Te rog sa imi mentionezi cum sa imi dau seama daca tine la mine. (asa am sa iti dau funda).
Apropo m-am gandit sa ii scriu intr-un sms asa:Nu stiu daca tine la mine cu adv, dar eu tin la ca la sora dar am senzatia ca m-ar lasa pentru Ioana.
Dupa ea va zice :ceee?
eu zic "scczzzz am vrut sa ii trimit lui Vara mea.
Si cred ca asta ar pune-o pe ganduri, nu?
Ioana=aceea colega
Ea=fata de care iti zic.
Cristinaaa57 întreabă:
gaby24 întreabă: