Stiu cum te simti! Aveam si eu o prietena buna dar s-a mutat la alta scoala si s-a departat de mine incearca tu sa mergi pe la ea si intreab-o de ce s-a distantat asa de tine... poti sa ii spui chiar ca te doare faptul ca s-a distantat de tine.Fa asta ca sa nu ajungi ca mine: vecine si ne vedem o data pe an ea nu iese deloc afara . Trebuie sa o chemi tu pe la tine si sa actionezi repede acum depinde si daca a crescut si nu mai are chef de iesitul pe afara.Sau poti sa te duci tu pe la ea.Incearca sa-ti petreci timpul cu ea cand nu ai ce face si poate va fi ca inainte.Bafta! daca te-am ajutat funda.
Pai nu uita ca prietenii buni nu se indeparteaza asa repede, si daca ati inceput sa va indepartati asta nu inseamna ca mai sinteti prietenel bune care ati fost (P.S:ceea ce as putea eu sa iti propun e sa vorbesti cu ea, sa vezi de ce se comporta asa, poate ca are motive personale, sau poate ca sea facut alte prietene )
Pai de ce s-a intamplat asta!? Ea sa gasit-o noua prietena!? imi fine fai o felicitare dragutrzza pe ea poti sa desenezi ceva si scrie-i un mesaj in care o intrebi ca de ce prietenia voastra s-a rupt sau sun-o si spune-i personal! apoi sp ca tie iti pasa de ea si poate va intelege ca iti pasa deea sper ca te-am ajutat Cosminutza98! pa si bafta!