| Anonimule a întrebat:

Buna tpu.Am o problema...Acum ca se apropie balurile bobocilor.big grin as vrea sa ma duc si eu, dar am o problema.straight face nu stiu sa dansez si mi e rusine.Ce sa fac? nu am fost niciodata intr un club sau discoteca/bal.Ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva?sad cum sa invat sa dansez? fara cursuri de dans.Deci sa stiu sa dansez doar asa ca ma duc la bal.Sa ma stiu misca.

3 răspunsuri:
| Asiris23 a răspuns:

Pai. Eu am 13 ani smug Nu stiu cum sa-ti zic. Dar am fost in aceeasi situatie cand am facut party la scoala cu boxe pizza si detoate. laughing Chestia e ca nu trebuie sa stii sa dansezi, trebuie doar sa te misti, oricum vei arata binewinking Totul vine de la sine cand dansezi, te iei dupa ceilalti si formati un grup smug Poate vezi dansa gangnam stylelaughing sau pe harlem shake, o sa fie bine atata timp cat te distrezi si te lasi purtat de val happy Funda? puppy dog eyes

| Anonimule explică (pentru Asiris23):

Deci..sa inteleg ca nu o sa ma fac de rusine..prin modul cum o sa dansez? sad

| sweettkarina97 a răspuns:

Nu trebuie sa-i faci griji doar misca-te si simte-te bine.Am fost si eu in situatia asta la banchet insa m-am descurcat pentru ca m-am ditrat. La fel poti face si tu si nu te vei face de ras. MULT NOROCwinking