| SimpleButAffective241298 a întrebat:

Am o problema... am card de memorie 4 GB si cand o bag in telefon spune " Cartela de memorie neformatata ". Ce sa fac? Cum sa fac?

Răspuns Câştigător
| m00n a răspuns:

Ia un cititor de carduri, baga-l in calculator, iar in my computer cand iti apare inconita cu "Removable disk ce o fi el litera acolo"dai click dreapta si apesi pe "Format"
O sa iti apara o casuta mai mare si apesi jos pe "Quick format" si astepti pana se formateaza(cateva secunde) si gatabig grin
funda am zishappy

5 răspunsuri:
| LittleEvil666 a răspuns:

Pai daca ai card reader al formatezi din Pc daca nu te duci la setari in telefon si trebuie sa existe o optiune de formatare.
ATENTIE vei pierde toate fisierele existente pe card in urma formatarii.
Deci ori al formatezi din PC sau din Setarile telefonului asta daca nu iti zice sa al formatezi cand iti apare acel mesaj.

| SimpleButAffective241298 explică (pentru m00n):

Faza e ca eram speriata si inainte sa spui tu am dat, dar nu am dat pe "Quick format" si acum nu-mi mai apare nimic.

| m00n a răspuns (pentru SimpleButAffective241298):

Pai daca nici asa nu apare, inseamna ca trebuie sa te intorci la magazin cu tot cu acel card, sa verifice ei daca functioneaza, pentru ca altfel ar fi trebuit sa mearga.Si eu am patit asa mai demult si mi l-au schimbat cei de unde il achizitionasem(Selgros in cazul meu)

| SimpleButAffective241298 explică (pentru m00n):

Mersi de sfat, dar nu-mi pasa chiar atat de mult de poze... Dar as mai putea oare sa bag poze pe ele? Sau muzica?

| m00n a răspuns (pentru SimpleButAffective241298):

Incearca...nu am cujm sa-ti spun daca merge sau nulaughingFa un test:fa o poza asa la oha si stocheaz-o pe card. Daca merge, merge. Daca nu merge, mergi tu inapoi cu elhappy