| BoomBoomToxic a întrebat:

Am o problema.am fost cu un baiat dar am stat cu el doar 2 zile apoi i-am dat papucii (ma plictisisem de el laughing ). M-am impacat cu el acum 4 zile. iar in seara asta am iesit toti afara la anturaj. iar el se comporta cu mine de parca nici nu ma cunoaste iar cu o fata noua care a venit la o vecina i-a facut ceva care pe mine si st sigura ca pe oricare fata ar deranja-o.si anume : a trecut pe langa ea si i-a ridicat rochia in sus. m-am simtit atat de prost. m-am dus la poarta la mine cu o prietena iar el a venit dupa mine si nu prea l-am bagat in seama si a plecat.acum nu stiu ma simt ciudat.adica eu sa fiu cu el si el sa se uite sub fusta la toate fetele? Ce sa fac? Funda si vot

Răspuns Câştigător
| iAmFabulosxo a răspuns:

Daca te iubea, in fata prietenilor lui nu ar fi trebuit sa se poarte asa cu tine.si ce nesimti!?raised eyebrows.pai ce parere au mai astia despre noi? ne cred proaste sau ce? iubita, nu te merita! da.i papucii inainte sa tii dea el.probabil se gandeste la fata aceea...din moment ce i.a ridicat fusta.inseamna ca vrea asta si de la tine.da.i papucii! aa.si inca 2 palme pentru ce a facutwinking laughing.si vorbeste cu el prima data.frumos.si spune.i tot ce te.a deranjat sa vedem daca are vreo scuza.sa imi dai un msj dupa ce vb cu el sa imi spui ce s.a intamplat ca sunt curioasa! puup:*laughing

5 răspunsuri:
| emokyda98 a răspuns:

E ceva total normal pentru un baiat stai chill...e normal sa mai faca chestii din astea daca face chestii gen sa comenteze la o fata sau sa ii ridice fusta\rochia...nu te crizaoh go ontot la tine va tine

| Carly22 a răspuns:

Pai in mod normal cred ca pe toata lumea a deranjat cand a ridicat fusta.Adica este o chestie de bun-simt. Ce sa faci? UITA DE EL.e plictisitor si nesimtit happy

| vladutz_3023 a răspuns:

Sa iti iei tu fustita :p

| Bubbles_1821 a răspuns:

Poate vrea sa se razbune. Ca tu ia`i dat papucihappy si poate crede ca tu nu il mai iubestii. Poate de asta se poarta asa. Sii poate de asta a facut asta pentru ca vroia sa vada daca chiar ti la ellove struck

| shirofff a răspuns:

Simplu...dai papucii