| MiyakoSaki a întrebat:

Am o problema cu instagramul. Daca vreau sa ma conectez de pe PC,nu ma lasa si-mi apare urmatorul mesaj: " Numele de utilizator pe care l-ai introdus nu aparţine unui cont. Te rugăm să verifici numele de utilizator şi să încerci din nou." Dar daca intru de pe telefon,merge.
Si nu am cum sa gresesc numele de utilizator sau parola.
Vi se intampla si voua? straight face
Aveti idee ce pot face in legatura cu asta? (Tind sa mentionez ca mi se intampla asta de ieri,deci asta fiind a doua zi)
P.s. Scuzati categoria, nu stiam sigur unde trebuie sa intreb (:

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă nu te poți conecta cu usernameul, încearcă să te conectezi cu emailul sau cu nr de telefon. Folosește celelalte variante de logare (emailul).
Eu nu mă pot loga cu adresa de email, doar cu usernameul. În cazul tău, poate e invers.

3 răspunsuri:
| MiyakoSaki explică (pentru floresdemayo):

Nu stiu ce sa zic, este foarte ciudat ce se intampla. :\
Cand incercam sa ma conectez, nu mergea nici nu username-ul nici cu emailul.Tot aparea acel mesaj.Aseara dupa ce am pus aceasta intrebare,la cateva minute,a mers.
Acum, la fel ca aseara, nu m-au lasat sa ma conectez ( apare din nou acelasi mesaj).
De aceea este ciudat, uneori ma lasa, alteori nu straight face
Multumesc pentru raspuns! (:

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru MiyakoSaki):

Încearcă să te loghezi de pe un alt browser. Și dacă reușești, nu te mai deconecta, rămâi logată dacă ești singura care are acces la acel PC. Și chiar dacă au și ceilalți din familie, oricum ei nu îți pot citi mesajele de pe Instagram (nici măcar tu nu poți citi/trimite, decât dacă descarci o aplicație)

| MiyakoSaki explică (pentru floresdemayo):

Chiar nu am incercat sa ma loghez de pe alt browser, nu mi-a trecut prin minte.Am sa incerc asta atunci cand voi avea din nou probleme cu el.
Multumesc din nou! ♥