anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu un. baiat. De fiecare data cand treg pe langa el, sau... cine stie. ma vede. ma priveste non-stop. thinking ca si cum m-ar "analiza". Recunosc ca si eu il plac. si deja aflase unii copii ca-l plac... cred ca a aflat si el laughing Dar intrebarea este. ca ma place? Si daca da : Oare cum as putea sa ma bag in seama cu el, fara sa par obsedata sad?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,privitul insistent este primul ...semnal,cum ca persoana respectiva te place, se simta atras\a de tine.Insa,nu trebuie sa iti dai cu presupusul inainte sa stii un lucru concret.Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, daca el nu a avut curajul pana acum sa vina la tine si sa iti spuna daca te place sau nu, si daca nici tu nu o vei face, cu siguranta nu veti avea o relatie in viitorul apropiat.Asta,pentru ca unul dintre voi trebuie sa faca primul pas.Gandeste-te ca nu esti singura in aceasta situatie,in orice caz,incearca sa fii cat mai apropiata de acel baiat, sa petreceti mai mult timp impreuna, daca intr-adevar simte ceva pentru tine, va veni sa iti spuna, mai devreme sau mai tarziu[asta daca nu faci tu primul paswinking].Pa-pa!happy

3 răspunsuri:
| AndreeeMariii a răspuns:

Heii.
Pai poti sa mergi la el sa il intrebi ce face si sa vorbiti si asa nu o sa zica ca esti obsedatahappy.
Si daca esti o fire mai curajoasa poti sa il intrebi daca te place si daca raspunsul este da si tu il placi pe el puteti fi impreuna, dar daca nu ai curajul sa il intrebi in fata daca te place poti sa pui o prietena sa il intrebe si apoi sa iti spunahappy.
Bafta:*

| Xennofull a răspuns:

Pai intreaba-l ceva despre cineva. fara sa dai senzatia ca ai avea vreun interes.

| xCherri a răspuns (pentru Xennofull):

Cum x_X. abia ma abtin sa nu fac ceva gresit cand ma priveste laughing. Sunt cam timida.