| PBFANMichaelScofield a întrebat:

Buna TPU, am o problema.
Curand imi doresc sa ies cu o fata la o prima intalnire insa problema e ca ea vrea sa isi aduca si cea mai buna prietena cu ea.Imi doream ca fiind prima data cand ne vedem sa ne cunoastem si sa ne distram un pic dar de cand mi-a scris ca vrea sa o aduca si pe ea m-a cam pus pe ganduri.La finalul intalnirii ma gandeam sa o sarut dar cu cmbp pe langa ea chiar imi e rusine.
CE SA FAC?
I-am zic ca e ok daca o aduce pentru ca nu voiam sa ii ranesc sentimentele din prima si am zis sa se simta comfortabila.
VREAU PARERI va rog HELP

Răspuns Câştigător
| ACTH a răspuns:

Daca alege sa vina la prima intalnire cu prietena ei, din punctul meu de vedere este un mare red flag. Spune-i ce simti, e cel mai important sa fii sincer. Explica-i ca vreti sa fiti doar voi doi, daca refuza, poti sa dai skip.

8 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Bro -_- calmeaza-te si du-te la întâlnire mai departe Dumnezeu stie si rezolva totul dupa suflet si inima tise da totul in viata poate se întâmpla un miracol si o săruti

| PBFANMichaelScofield explică (pentru 1997onur):

Cum sa o sarut daca vine cu prietena ei, va fi a treia roata la bicicleta si se va simti prost

| 1997onur a răspuns (pentru PBFANMichaelScofield):

Bro -_- daca ia vrea cu adevărat sate sărute o va face tu poti face orice degeaba daca ia nu vrea nu ai ce face

| Nirvanaaa a răspuns:

Mda asta e o situatie complicata laughing.
Accepta așa ca sa nu o rănești, dar spune-i ca ți-ai dori sa o cunoști mai bine așa cum e ea, nu când e cu cea mai buna prietena alături.
Propune-i sa ieșiți la început toți trei, și ulterior sa mai rămâneți putini doar voi doi ca sa mai discutați în particular.
Iti doresc succes frate. Ai nevoie. happy

| PBFANMichaelScofield explică (pentru Nirvanaaa):

Mersi am vorbit cu ea si pana la urma si a dat si ea seama ca nu e ok sa vina cu prietena ei

| PBFANMichaelScofield explică (pentru ACTH):

Multumesc mult, datorita tie am avut curajul sa ii spun explicandu i frumos...Plus de asta nu s-a suparat si a inteles ca a gresit in leg cu prietena sa

| Nirvanaaa a răspuns (pentru PBFANMichaelScofield):

Ah, ce bine. Atunci pare o fata rezonabila. Multa bafta! happy

| ACTH a răspuns (pentru PBFANMichaelScofield):

Ma bucur foarte mult sa aud asta. Inseamna ca e o tipa rezonabila - asa cum a spus si colegul Nirvanaaa. Chiar ma bucur pentru tine si sper sa iti iasa ce doresti! Mult succes si... sa va tina? happy