| cscurtoiu2 a întrebat:

Bună,TPU.Am o..."problemă",dacă-i pot spune așa.
Deci: seara trecută,din senin,a început un tip să se dea mine.Ok,cu asta mă puteam împăca. Dar apoi m-a condus acasă și am vorbit foarte puțin,cerându-ma mai apoi numărul de telefon,pe care nu i-am dat. M-a pupat, probabil ca să mă facă să îi dau numărul. După alte săruturi și rugăminți, am intrat în casă (nr. tot nu i l-am dat). Am intrat în casă tremurând toată.
Acum "problemele" : -tipul mi-a dat primul sărut;

- deși nu îmi place Dan
, azi m-am gândit cam mult la el

- el are 16 ani, eu 13;
vaca,pentru că nu știam ce să îi spun + am o stare de rahat.

Cum am mai spus, nu îmi place de el... nici nu îl cunosc prea bine. Dar dacă nu îmi place de ce naiba am un gol atât de mare în stomac? O fi din cauză că a fost primul meu sărut?(cu toate că a fost drăguț, dar și puțin ciudat ).

Îmi puteți da și mie niște sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Holograf1100 a răspuns:

E normal sa simti golul in stomac.Cred ca a fost cam urat din partea lui sa te sarute..Eu zic sa stai de vorba cu el..sa va cunoasteti mai bine si sa vezi daca e vreun idiot care sare din floare in floare pentru ca totusi(prima dragoste nu se uita niciodata)Ai grija de tine si asculta-ti inimawinking.

3 răspunsuri:
| cscurtoiu2 explică (pentru Holograf1100):

Adevărul e că nuci eu nu mă așteptasem să mă sărute. El mă întebase dacă am mai avut vreun prieten, deci, probabil își dăduse seama că nu mai sărutasem pe nimeni... eu cred că ar fi putut să mă și sărute, dar nu știu...e evident că el a avut mai multe prietene în trecut, eu nu prea am avut habar de ceea ce șă fac și m-am spreiat puțin.

| cscurtoiu2 explică:

*seara trecută a venit, dar eu am plecat ca vaca pentru că nu știam ce să îi spun+că am o stare de rahat.

| Me01 a răspuns:

Buna.
Poate nu ai fost pregătită pentru acel sărut si de asta de simti asa, daca nu îți place de el stai cât mai departe si te vei simti mai bine.