| Ciobanu_Andrei_1998 a întrebat:

am o problema de ordin psihologic ce ma impiedica sa evoluez si sper ca unii dintre voi sa ma poata ajuta.
Deci treaba sta in felul urmator.Imi tot apare intrebarea in mintebig grine ce? Vreau sa evoluez,sa fiu cineva,sa nu fiu un sclav al societatii.Mi s-a spus ca pot sa am ce vreau si sa fiu cine imi doresc.Iar apoi imi apare intrebarea in minte De ce eu pot si altii nu pot,cu ce sunt eu mai special? Am avut recent acces la niste informatii super utile despre viata si apoi iar mi-a aparut in minte intrebarea? De ce doar tu ai avut acces la aceste informatii si altii nu? Cu ce esti tu mai special? Daca toata lumea poate avea acces la informatie,de ce nu evolueaza,de ce nu scapa de saracie? Si multe alte intrebari de genul,chiar nu stiu ce sa fac,ce sa cred,cum incerc sa ma schimb in bine,sa ma simt mai fericit,hop si intrebarea,De ce eu sunt fericit si ceilalti nu? Etc etc etc... Sper sa ma intelegeti si ajutati, macar sa ma intelegeti...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea din jurul tău sunt dușmanii tai... Nu da importanta celor din jur tragei în piept...

| Ciobanu_Andrei_1998 explică (pentru anonim_4396):

Total gresit.Mai ales ca nu ai scris bine.