Sunt cateva lucruri pe care tu, ca copil, nu le poti inca pricepe.
1. Nu poti sa iubesti pe cineva pe care inca nu-l cunsoti!
Poti sune ca-ti place de el, dar pana la iubire, este cale lunga, iar tu, nu ai ajuns inca acolo.
2. Nu este problema ta sa incerci sa opresti pe cineva din a consuma sau fuma droguri. NU ai nici varsta, nici calitatea profesionala sa faci asa ceva.
Lasa asta la latitudinea parintilor si prietenilor, care il vor ajuta cumva, daca si el vrea.
Sfatul meu este sa nu te apropii de el, pentru ca este o influenta proasta pentru tine.
E foarte bine ca iti pasa de persoanele din jurul tau, dar daca vrei sa nu patesti nimic si vrei sa te axezi pe examenul de admitere la liceu iti sugerez sa il uiti pentru ca iubirile astea sunt trecatoare. Nu o zic cu rautate, dar in clasa a 8a nu mai ai timp si de asa ceva, crede ma! Sunt clasa a8a si stiu ce zic.
Asa e cand esti mica, crezi ca poti face lucruri marete, in lumea asta exista milioane de baieti, daca vrei sa îi faci un bine suna la telefonul copilului sau la protectia copilului, crede-ma iti place de el ca aspect, dar nu decat aspectul conteaza, mai mult conteaza cum e el ca persoana, acum e alegerea ta, daca te incurci cu el nu stii ce se poate intampla, dar daca tu crezi ca la 13 ani poti schimba lumea e parerea ta,.
Atâta timp cât are probleme cu drogurile tu nu ai ce să faci. Părinții lui trebuie să facă cumva să îl ajute. Tu nu ai cum să îl faci să renunțe la droguri.
Nu te apropia de el în momentul ăsta, lasă-l să își rezolve problemele. Tu ocupă-te de școală.
A trecut ceva timp de cand am pus intrebarea, si uite ca maine ies la date cu el
Tipul asta este un fraier, pentru ca riscul sa ajunga dependent de droguri este mare, mai ales la o varsta asa frageda. Daca avea peste 18 ani si fuma atunci era teoretic considerat constient sa se controleze.
2. Ceea ce vrei tu sa faci este povestea voastra a femeilor care va este servita, gasiti un monstru pe care sa il transformati intr-un om bun. Va puneti impreuna cu cineva pe care sperati sa il "reparati" si apoi sunteti triste cand nu reusiti, ti-a cerut el ajutorul cu ceva? Si chiar daca ar face-o el este singurul care se poate ajuta cu asta.
Daca vrei o relatie fericita gaseste pe cineva care crezi ca o sa te faca fericita de la inceput, nu cineva care dupa ce se cica o sa se schimbe o sa te faca fericita. Dar probabil o sa faci greseala, si vorbele mele o sa treaca cum au venit.
Treaba ta, du-te si salveaza situatia! Ca apoi sa ajungi tu in una care trebuie salvata.
StanciuMihaela întreabă: