| JuliaMaria a întrebat:

Am o problema foarte grava. Sa fac un rezumat: Am cunoscut un baiat pe internet acum 2 ani. Omul are o minte bolnava, este extraordinar de afemeiet. A primit de la o fosta prietena de-a mea, o poza personala cu mine. M-a amenintat destul timp ca arata poza la nu stiu ce prieteni. L-am convis sa nu arate poza si mi-a cerut in schimb sa-i dau webul destul de des, el nefiind de la mine din oras. Cu timpul, pretentiile lui au crescut si intr-o zi mi-a cerut webul in lenjerie. Fiind foarte stresata de el, am crezut ca o sa cedez pana la urma, i-am dat web in lenjerie. El m-a filmat si a inceput iar cu amenintarile si santajul. Acum imi cere ceva la schimb ca sa nu publice filmarea si poza respectiva. Ce ar trebuii sa fac? Problema e ca omul este precaut, nu stiu cam nimic despre el, ii stiu decat numele, orasul unde locuieste, adresa de e-mail si cam atat. Intrebarea mea este: Pot sa fac o plangere la politie de una sigura, fara sa-mi implic parintii? Nu mi-am facut nici buletinul, urmeaza sa mi-l fac. Sper ca nu v-am plictisit cu "povestea" mea. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Hevnoraak a răspuns:

Credemă ca au mijloace și juristicție să-l găsească mai ales dacă infracțiunea e gravă. Oricum trebuie să mergi la poliție

11 răspunsuri:
| AjutaPeTPU a răspuns:

Da...Ai putea.Dar nu crezi ca ar fi bine sa le spui parintilor tai tot ce s-a intamplat?
Astept raspunsul tau!

| JuliaMaria explică (pentru AjutaPeTPU):

Nu cred ca ar putea sa inteleaga. Poate doar mama, dar nu vreau s-o supar.

| cristiiiiiii a răspuns:

Nu este bine ce ai facut tu esti un copil nu ai nici 14 ani cum poti face asemenea chestii? cel mai bine explica-le parintilor chiar daca consecintele vor fi destul de mari alta sansa nu ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci o plangere la politie si spui ca primesti amenintari si te santajaza, ai putea inregistra convorbirile ca dovada si gata ai scapt de el.

Mai poti face ceva sa scapi de el creezi un virus troian. ceva sai buleasca pc sa stearga tot din el.

| JuliaMaria explică (pentru anonim_4396):

El are foarte mule filmari cu fete, poze, documente importante in pc si zis ca are nu stiu ce hard disk portabil si poate ramane cu tot din pc in caz ca i se strica sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru JuliaMaria):

E foarte greu sa faci ceva daca nu ai cunostinte despre pc. dar du-te la politie si poti face o plangere anonima sau poti vb cu un politai ceva.

| Hevnoraak a răspuns:

Da poți mergi la secție și depui plângere împotriva lui, dar trebuie să le spui și părinților tăi despre asta. Dacă ție rușine de faza în lenjerie, nu ar trebui, deoarece a fost sub șantaj o să înțeleagă ei.

| JuliaMaria explică (pentru Hevnoraak):

Cum pot eu sa depun plangere daca nu stiu aproape nimic despre el?

| JuliaMaria explică (pentru Hevnoraak):

El a mai facut puscarie. Chestia e ca e destul de periculos si daca nu-mi iese chestia cu politia si afla, o sa dea filmarea sigur. big grin

| Hevnoraak a răspuns (pentru JuliaMaria):

Dacă a mai făcut pușcărie așa ai șanse să-l prindă.

| Hevnoraak a răspuns (pentru JuliaMaria):

Credemă ca au mijloace și juristicție să-l găsească mai ales dacă infracțiunea e gravă. Oricum trebuie să mergi la poliție

| Andre147 a răspuns:

Da poti sa faci plangere la politie...dar cred ca este mult mai bine sa le spui si parintilor