Credemă ca au mijloace și juristicție să-l găsească mai ales dacă infracțiunea e gravă. Oricum trebuie să mergi la poliție
Da...Ai putea.Dar nu crezi ca ar fi bine sa le spui parintilor tai tot ce s-a intamplat?
Astept raspunsul tau!
Da poți mergi la secție și depui plângere împotriva lui, dar trebuie să le spui și părinților tăi despre asta. Dacă ție rușine de faza în lenjerie, nu ar trebui, deoarece a fost sub șantaj o să înțeleagă ei.
Nu cred ca ar putea sa inteleaga. Poate doar mama, dar nu vreau s-o supar.
Cum pot eu sa depun plangere daca nu stiu aproape nimic despre el?
Da poti sa faci plangere la politie...dar cred ca este mult mai bine sa le spui si parintilor
Nu este bine ce ai facut tu esti un copil nu ai nici 14 ani cum poti face asemenea chestii? cel mai bine explica-le parintilor chiar daca consecintele vor fi destul de mari alta sansa nu ai
El are foarte mule filmari cu fete, poze, documente importante in pc si zis ca are nu stiu ce hard disk portabil si poate ramane cu tot din pc in caz ca i se strica
El a mai facut puscarie. Chestia e ca e destul de periculos si daca nu-mi iese chestia cu politia si afla, o sa dea filmarea sigur.
E foarte greu sa faci ceva daca nu ai cunostinte despre pc. dar du-te la politie si poti face o plangere anonima sau poti vb cu un politai ceva.