EVITA-L si ignora-l daca problema se agraveaza vorbeste cu parintii tai sau chiar cu politia, poate vor prinde persoana respectiva si ii vor da un ordin de restrictie :3
De ce atita negativ in raspunsurile voastre? Poate acelui tip iai placut? Eu cred ca se poate de facut o convorbire cu el.El poate n-are curaju sa se aproprie de tine.
Păi nu mi-a facut nimic prima data m-am speriat cand l-am vazut, dar nu le-am spus la a mei :*
Nu cred că e normal. Du-te la poliţie. Spune-l cum arăta el şi maşina. Poate îl găsesc să îl i-a la întrebării.
Păi poate nu imi facea rau. o.O Si ma duc la politie.
Păi poate ma duc eu la politie si el vroia doar sa umble dupa mine..nu sa imi faca ceva rau
Astazi nu l-am mai vazut pe aici numai ce am sosit de afara :-s
Si daca nu vroia nimic doar sa umble dupa mine ma duc si anunt politia
Încearcă să vorbeşti cu el. Poate nu vrea să face rău.
Avand in vedere ca ziua de ieri a trecut, ceea ce iti recomand este sa reclami numarul masinii pe care ai vazut-o la politie si sa multumesti cui vrei tu ca ai scapat!
Daca esti minora tipul poate primi restrictie pe acea zona sau macar restrictie in preajma ta!
Faci chestia cu reclamatul doar daca esti sigura ca conducatorul auto te urmarea pe tinesi/sau avea intentii nu tocmai curate!
alt sfat este sa te feresti de locurile pe care nu le cunosti si cand mai dai de astfel de situatii sa iti schimbi imediat traseul prin locuri in care o masina nu poate patrunde!
Păi cand eram in drum spre casa a venit dupa mine dupa a intors masina si cand a vazut ca am plecat si-a vazut de drumul lui.:*
alexandra7199271 întreabă: