Daca "prietena" ta considera ca ea nu a avut parte de nicio vina las-o sa creada asta, prietenul tau a avut motive sa o faca, daca le-a zis cu frumosul de vreo 2-3 ori si nu au ascultat este doar vina lor ca sunt lenese, nu au motiv de suparare, explica-le inca odata situatia iar daca nu sa inteleaga si tot suparate sunt inseamna ca nu meriti astfel de prietene, lasa-le in pacea lor, o sa inteleaga ele odata, cu timpul. Mult noroc.
Dacă erau „fumate" în sensul la care mă gândesc i0... nici nu are rost să discutăm. Ele erau în lumea lor și voi le-ați deranjat. Aș evita să am prieteni (mai ales din categoria „cel/cea mai bun/ă") dintre astfel de oameni care sunt mai mult cu mintea plecată de-acasă.
Dacă o pierzi de prietenă, bucură-te! e de fapt un câștig pentru tine.
Cred-ca ele isi vor da seama mai tirziu cine si ce fapta a facut.dar dupa parerea mea dreptatea i se cuvine prietenului tau.(am avut si eu asa situatii in care era mizerie,prieteni,etc.) oricum cit de suparat nu ai fi sau chiar distrat ar trebui putin respect, mai ales ca nu era la ele acasa... sper ca te-am ajutat.(L)
P.S-poti sa incerci sa vb cu ele, daca crezi ca va fi ok, sau impreuna cu ADDY, sa vb cu D si G
Succese.
Dacă era prietena ta nu se supăra și de prima oara decând i-a zis iubitul tău sa facă curat se ducea și făcea! Eu zic să nu o mai bagi în seama deloc pâna nu vede că a greșit și nu vine să-și ceara scuze!
Explica-i prietenei tale lucrurile astea. Trebuia sa fi inteles de la inceput ca trebuie sa faca curat, nu sa stea sa se distreze. La urma urmei si ea a stat acolo si a facut mizerie, macar asa din bun-simt. Si daca nu intelege, asta e. Nu trebuie sa va invinovatiti sau sa va simtiti aiurea din cauza lipsei de respect. O sa ii treaca ei, o sa realizeze probabil ca a gresit.
In locul lui Adi nu mai invitam pe nimeni, stateam cu tine si ne petreceam ziua cat m ai frumos