Ok...daca,chiar nu vrea...incearca tu sa o uiti si stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar incearca sa iti faci alta iubita si sa stii ca viata e una singura si trebuie sa profiti de ea si te cred, eu te-as ajuta cu tot dragul in astfel de probleme si cred ca e foarte greu sa o uiti, chiar te cred.
Fii insistent dacă o iubeşti aşa de mult nu o lăsa să plece... întreab-o ce îşi doreşte sau ce vrea de la tine mai exact şi să nu o acuzi niciodata de ceva. Recunoaşte-ţi partea de vină. Uită-te în ochii ei şi spune-i că iţi pare rău.
Şi damn cum va-ţi despărţit de atâtea ori?!
Oricum sper că te-am ajutat. Baftă!
Ei ii este frica sa nu o parasesti din nou, e si normal, trebuia sa te gandesti mult la ceea ce trebuia sa faci si ai actionat fara cap...lasa-i putin spatiu,putin timp ca sa isi repare sufletul frant si dupa o perioada mai lunga ai putea sa te imprietenesti cu ea si incet,incet te poti iar apropia de sufletul ei si ii poti intra pe sub piele...dar nu te grabi sa ii ceri prietenia, caci atunci cand te va vedea, isi va aminti de ce i-ai facut si las-o putin sa uite, si dupa iti ceri scuze si te imprietenesti si apoi incet o sa ii spui sentimentele tale fara sa o ranesti, sper sa te descurci
Problema e ca acum ii place de altcineva, mi-am cerut scuze, mi-am recunoscut partea de vina, am implorat-o sa imi mai dea o sansa si a zis " ma mai gandesc" si peste ceteva zile mi-a spus ca nu poate, ca nu mai vrea. Se mai poate oare? ...ma trezesc tist,ma culc trist,nu mai pot,oftez mereu, imi este gandul doar la ea, in loc sa o uit, o iubesc din ce in ce mai mult! ce pot sa mai fac, am senzatia ca ea nici nu vrea sa mai auda de mine.
BUCURROBERTA întreabă: