anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema sad, sunt foarte timida.de exemplu nu pot dansa in publicsad am impresia ca toti se uita la mine si ca ma observa si asta e una dintre cele mai mari probleme ale mele sad. apoi nu pot sta intr-un loc cu multe persoane cu care nu sunt prietena! si ma refer la adolescenti! Va rog dati-mi un sfat. ce sa fac? mai ales cu dansatul. pentru ca sincer imi e rusine si sa ma misc cand mai e lume in jur.si stiti si voi cum e cand esti cu prietenele ( cel putin l mine asa e) danseaza toate, se mai si prostesc si imi spun sa dansez cu ele si imi e rusinecrying nu pot! cum sa scap de rusinea asta? dau fundita la cel mai bun raspuns!

6 răspunsuri:
| Cristina1233 a răspuns:

Fa-ti curaj si danseaza.La inceput o sa-ti fie greu fi sigura de asta asa mi s-a intamplat si mie.

| julie71010 a răspuns:

Pur si simplu misca-te si tu putin si o sa vezi ca te cuprinde muzica si gata. toti am trecut prin asta la o anumita varsahappy.

| diminutiv a răspuns:

Ia vr'o 30 de grade la bord sa vezi ca ti se rupe de public.

| julie71010 a răspuns:

Toti am trecut prin asta la un moment dathappy. nu-ti face griji pur si simplu misca-te putin din picioare si o sa vezi ca muzica te cuprinde. stai linistitahappy

| Lamaitzza a răspuns:

Sa stii ca si eu am exact aceeasi problema cu dansul, nu dansez niciodata in public, prietenele se supara etc etc.dar asta este.In legatura cu treaba ca nu poti sta cu pres care nu iti sunt prieteni, e si normal, nu ii cunosti e firesc.Stiu ca nu ti-am fost de mare ajutor dar am vrut sa iti arat ca mai sunt si alte persoane cu aceeasi problema! :*

| ioana1600 a răspuns (pentru diminutiv):

laughing asta e adevarat!