In primul rand nu te inconjura de lucruri negative(muzica, oameni medii etc.).Ar trebui sa vezi ce iti place sa faci de exemplu fitness, tenis orice iti place tie.Si eu sunt timid si te rog sa mergi prin malluri sau magazine piata orice si intreaba cat e ceasul, la ce ora inchide, cat costa aia, cand sunt reduceri etc intelegi tu.Nici nu ai idee cat o sa te ajute asta.Si uita-te in oglinda din cand in cand si uitate ce calitati ai fizice si sufletesti.Fiind timizi nimeni nu ne judeca cum o facem noi.Fii optimista si nu uitat urmatoarele:in viata asta poti obtine orice daca muncesti destul fie profesional sau spiritual.Succes sper ca te-am ajutat daca mai ai nevoie de sfaturi da-mi mesaj privat!
Daca iti este geru de ei este bine In fine, trecand la subiect, ce se poate intampla pe net?, nu ai vazut multi zmei intre 4 pereti care te injura ca pe camp?, da-i bataie, deschidete!
Pe mess nu ar trebui sa-ti fie rusine, nu e nici o persoana in fata ta, incearca sa te relaxezi si vb ca si cand ai vb cu prietenele tale de ex, viata virtuala iti ofera o posibilitate sau o alternativa ca sa evadezi din lumea reala...eu o lume pe care o poti modela dupa bunul plac, si sa faci sa existe ce vrei tu fara sa ceara nimic...
Ambitioneaza-te sa mi mai smecher. Daca in ziua de azi este 'mamaliga' nu ajungi nici unde.
Mie fetele timide mi se par cele mai dragute.
Nu trebuie sa te ingrijoreze chestia asta, si eu sunt la fel dar, ca sa stii ce sa vorbesti cu respectivul/respectiva trebuie sa iti dai seama ce lucruri ii plac si ce il pasioneaza.
Daca e total necunoscut, uita-te in jur si ce vezi amuzant sau altceva interesant povesteste-i, sau intreaba ce muzica asculta, ce filme ii plac etc.
Inceputul tuturor conversatiilor e intrebarea.
Mult noroc.
Bună.
Interacționează cu cei din jur și cu timpul vei trece peste această timiditate care este stăpână pe tine, pentru moment.
Pa, pa.