Motivele certurilor (am uitat sa detaliez, imi cer scuze) sunt ca toata viata, maica mea m-a tinut sechestrata in casa pentru ca e foarte paranoica. In ultimii 2 ani de liceu, tatal meu vitreg a reusit s o convinga sa ma lase sa ies si am facut o greseala si am venit acasa mirosind a tigari (aia e, n am facut gaura in cer). De atunci ma tot face alcoolista, drogata, ca le am distrus familia, ca doar prietenii ii am in cap (tin sa mentionez ca in 2021 de abia am iesit in vara si la finalul anului de cateva ori deoarece aveam un prieten pe care maica mea il placea si voia sa ma combine cu el ca ea are impresia ca sunt pe invers si ca sunt cu satana (sunt bisexuala doar). Tipul asta ma ducea si ma aducea acasa (conditie impusa de mama), iar acum de rev si a cerut scuze si mi-a zis ca el deja a ajuns la petrecere si ca pot sa vin cu o prietena de a lui. Ei bine, mama n o suporta nici cum pe tipa aia, fara motiv, chiar nu inteleg deoarece tipa asta m-a inclus in grupul unde e tipul asta de care e mama asa de "indragostita", are impresia ca sunt impreuna cu ea si ca sunt lesbiana si imi vand corpul. O sa innebunesc, ajutati-ma va rog.
Mama mi-a spus sa ma omor ca oricum n am niciun rost pe lume si ca oricum ma dadea afara. Acum locuiesc cu bunica dar si ea ma uraste la fel de tare din cauza mamei. I am scris efectiv tatalui vitreg mesaj cu "La multi ani" de revelion, iar mama a aflat si a zis ca ma omoara in bataie, ca eu vreau sa i fur barbatul si banii. Tin sa mentionez ca eu alocatia n o primesc, nu pot strange niciun ban, m-au facut complet dependenta de ei financiar si au impresia ca eu am doar interese si le vreau banii.
Daca o proasta sau 3 prosti iti spun o tampenie, tot tampenie ramane.
Ia bacul cu nota mare si convinge-o sa te lase la facultatea aia, f...-o la cap zilnic pana te lasa.
(Presupun ca vrei sa devi profesoara)
Timpul oricum trece si toate acestea o sa treaca, important e sa ai rabdare, la varsta ta abia esti la inceputul vietii.
Important e sa ai o viziune pozitiva asupra vietii si sa nu fii la fel ca ea pe viitor.
Mentine-ti mintea antrenata, citeste si dezvolta-te, cand ajungi sa lucrezi si sa ai proprii tai bani, ai scapat de belele.
Un raspuns prostesc posibil, dar, nu ai incercat sa contactezi protectia copilului? Sunt sigur ca au sa te ajute.
caritas întreabă: