Greseala este a ta pentru ca il cauti si nu esti indiferenta fata de el. Nu-l mai cauta si sa vezi ca te va cauta el.
Eu zic ca daca face toate astea sa te desparti de el, e mai greu sa o faci acum ca esti foarte atasata de el, dar o sa regreti mai muly pe viitor daca esti cu el si incepe sa-ti faca faze de-astea. E clar ca nu e inndragostit de tine daca a facut sex cu alta cand ati fost despartiti.
Renunța. Dai Block peste tot. Dacă a fost la altele e clar ca te-a pierdut si nu mai e cale de intors. Mai oameni buni incercati sa evitați oameni toxici dacă nu va intelegeti.
Asta vreau sa fac dar nu imi gasesc puterea pentru ca toti din jurul meu spun ca e normal, ca e barbat si are nevoie sa isi satisfaca toate fanteziile si etc si ca e tanar si are voie sa se distreze si sa incerce tot acum, nu la 40 de ani. Mama mi-a spus ca nu are rost sa il las pentru asta, ca si daca imi gasesc altul de unde stiu eu ca nu va face la fel, ca barbatii se plictisesc si etc nu inteleg de ce nimeni din cei cunoscuti nu imi dau dreptate si toti imi zic sa nu il las ca ma iubeste.
Poftim? Are nevoie sa își satisfacă toate fanteziile? Pai tu nu ești femeie? Tu de ce nu ți le satisfaci? Scuze, dar, tu stai acasa ca,, prostuța", el și-o bagă, si-o scoate din altele, si tu îl primesti inapoi cu brațele deschise? Îți irosești viața si tinerețea. Logic ca trebuie sa îl lași, asta dacă nu vrei sa fii a treia roata de la căruță toată viața ta. Ăsta știe cum sa te joace, cum naiba sa faci sex fata sa te săruți, n-ai cum. Sa faca atâtea chestii si tu sa i le accepți, el de asta te tine. Iar ce te îndeamnă mama ta, foarte trist, asta ar însemna ca nu iti cunosti adevarata valoare.
Relatia voastra e pe butuci, da-i papucii. Cine ti-a spus ca pentru ca e barbat are voie sa faca ce a facut este un prost, nu exista asa ceva.
E un dobitoc care face misto de tine, baiatul asta nu te iubeste. Esti fraiera ca accepti chestiile astea si stai cu el. Cati ani ai?
user449549 întreabă: