Intai trebuie sa iti fie clar ca nu e o problema deloc grava Apoi ca te poti juca elegant cu situatia asta. Poti sa minti in continuare ca ai prieten, sa il inventezi complet, chiar si sa-i faci un profil pe facebook, sa spui ca e din alta localitate si ca va vedeti din cand in cand etc. Sau poti sa spui ca v-ati despartit deja, ca a fost o relatie in care v-ati bagat aiurea. Desigur, poti sa le spui ca nu ai avut prieten si ca ai mintit; asa nu ai grija "prietenului" si iti vezi de treaba ta. Recomand una dintre ultimele 2 deoarece lumea va presupune ca acum nu ai prieten si poti sa-ti faci unul adevarat ( daca vrei sa-ti faci unul ). Nu uita ca nu ai nevoie de un motiv ca sa nu ai prieten; daca spui ca pur si simplu nu-ti place nimeni vei fi vazuta ca o persoana mai serioasa care nu se baga aiurea in relatii ( daca te crede cineva ), dar vezi sa nu devina asta o scuza. Bafta!
Stiu exact ce poti sa faci ca sa impaci si capra si varza, adica sa ramai singura si prietenele tale sa nu afle. Dar ca sa iti spun asta vreau sa imi explici de ce e obligatoriu sa ai prieten/ prietena.
Zici ca te-ai despartit de el. Si in primul rand : La ce Doamne iti trebuie prieten? Nu ai ce face? Alea pana la 18 ani nu o sa mai fie virgine si cu burta pana la gura si tu o sa zici : ' Uite de asta nu am avut prieten '! Vezi-ti de scoala nu ai nevoie de prieten. Si eu am avut vreo 2 si a fost o perioada complicata. Si daca trebuie sa le minti ca sa le impresionezi alea nu iti sunt prietene .
Daca iti place un baiat, du-te la el si zii sa te ajute sa pareti combinati in fata prietenelor tale...mai incolo peste 2 zile intreaba-l daca vrea sa se combine pe bune cu tine. Eu asa as face daca as fi fata
Uite cum sta treaba....Inainte sa se ajunga la complicatii urate si sa ajungeti poate (doamne fereste) sa va distrugeti prietenia mai bine recunosti ca nu ai sau il convingi pe unul sa se dea drept prietenul tau (pentru ca daca continui sa minti fara sa se vada ceva concret te dai de gol) sper ca ti-am fost de ajutor) FUNDA pls