Ai putea mai intai sa vorbesti cu ea, sa-i zici ca o iubesti, pentru un copil de 6 ani conteaza asta, iar dupa ati putea merge impreuna in parc sau la un film animat, gen:Sta sa ploua cu chiftele 2 sau Khumba, in Khumba e vorba despre o zebra, vei vedea descrierea daca dai la program filme (si mall-ul unde vreti sa mergeti), deci mai intai fa-o sa inteleaga ca o iubesti si nu iti place cand va certati, ca sigur nici ei nu-i place asta!
Oricine se mai cearta din cand in cand, chiar si surorile asta este o chestie normala e ca si zicala '' fara cearta inseamna ca relatia este falsa''. Uitati-va la niste filme animate Disney :3 jucatica anumite jocuri, ori pe calculator ori carti, monopoli, etc. Aceste lucruri le po-ti face si in weekend . Si mai ia-o langa tine cand esti la calculator si arata-i lucruri amuzante, video, bla bla.
Hei! Si eu am avut aceeasi problema cu verisoara mea. Poti sa ii faci unghiile, sa ii impletesti codite, sa faceti briose, sa jucati un joc:carti, remi, scrabble, cu papusi sau masinute daca ii plac, popcorn etc.
Filme: erau niste filme cu Barbie cand eram mai mica acelea cu pegasus magic sau cu ea sirena, sau acelea care mai apar pe disney: Magicienii din Waverly Place filmul etc. Sau filme din acestea clasice: Titanic, Masca lui Zorro
O zi frumoasa!