Nu ai de ce sa te sperii.
Posibil ai un stil bine definit si original care se doreste a fi copiat.
Dar retine, tu esti originalul.
Poate ti ar face bine sa te retragi din retetelele de socializare daca nu castigi bani din asta.
Artiștii care au copii peste tot ce sa mai spuna?
Insa daca iti ofera disconfort psihic, ideal sa renunti la ati expune imaginea si viata in online.Consum inutil de energie.
Nu te supăra, dar tu ce urmaresti la actuala fostului?
Nu crezi ca ai fi linistita daca ai merge inainte fara sa te intereseze nimic din viata fostului.
Ai sa urmaresti viata lui si a iubitelor lui si a copiilor lui, pana cand?
Daca cineva te urmareste pe tine si te copiază in chestiuni nu este treaba ta
Ai idee cate femei inca o imita pe Marilyn Monroe?
Inseamna ca nu are identitate proprie si simte nevoia sa imite si esti un model pentru ea.
Dar ideal sa nu o mai urmaresti tu pe ea si sa fii fericita in linistea ta.
Nu iti fura nici o viata doar te imita. Originalul esti tu.
Dar fi si putin inteleapta si nu te mai interesa despre ea.
Exista viata si dupa fostul.
Seara frumoasa si toate cele bune ❤️
Dar poate tu esti cea care o copiaza...
Nu inteleg de ce faci o obsesie din ce face "fosta" iubitului tau si nu-ti vezi de viata ta si de relatia ta actuala?
De ce naiba va intereseaza intotdeauna ai va frustrati maxim, cu ce fac altii?
Despre ce viata furata vorbesti femeie?
Stai cu ochii pe femeia aia, ii furi stilul, te imbraci la fel, te obsedeaza ce face si cum face si apoi te plangi ca-ti fura viata?
Blochaza-i contul femeii aleia, si mai lasa obsesia pentru alti oameni, traiesti-ti viata, ca nu-i normal sa te tii scai de alti ca sa ai ce te plange.
Eram doar curioasă dacă o mai face, mai mă urmăresc foste ale baietiilor și ma imita dar ea prea exagerat, m.am speriat.
Eu? )) Fa tu nu esti atentă la ce am scris eu? Si dacă pe tine te imita cineva nu ai fi curiosa dacă o mai face în continuare? Sincer acum, Mă mai iimită unele si ma uit sincer la ele dacă o mai fac in continuare, dar asta e prea exagerată de care am scris, dragă.
Vocabular de mahala, lipsa de creier, frustrari personale, hai ca te califici pentru proasta forumului!
Tu știi ce stil are făta aia? De rahat, se îmbracă ca o curva cu sanii pe afară, de ce as imta eu așa ceva? Tu te auzi ce vorbești?
Daca as fi misogin as spune: par lung si minte scurta. Dar nu spun. Spun doar atat: atat va duce mintea pe amandoua, mai ales pe tine ca o bagi in seama.
I am dat block dar degeaba o să își facă alte conturi.
Nu mai posta. Sau daca postezi să faci în așa fel încât să vezi doar tu ce ai postat.
Si dacă o bag in seama ce? Ca pun pariu ca tu ai vorbit cu totii fraierii din lume.
Ai reincalzit ciorba. Sa stii ca deja s-a stricat. Nici nu stiu despre ce este vorba si nici nu ma mai straduiesc sa aflu.
Dar ti-ai demonstrat modul de a gandi: lumea e fraiera, numai tu esti desteapta. Si cu asta PA.
Ciocarlan_Diana_1985 întreabă: