anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am picat examenul auto din cauza emotiilor ( incepuse sa tipe si politistul la mine si m-am pierdut ).Voi ce pastile ati luat la examen?( dintre cei care ati luat) As vrea niste pastile ca sa scap de emotii si sa ma pot concentra. Am auzit ca e bun Biocebral. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu cred ca exista pastile sa te scape de emotii, mai ales daca faci o greseala si tipa politistul la tine.
Nici nu are dreptu, are pixu in mana si picioare sa-ti calce frana in caz de e ceva grav.
Parca era ceva care ajuta, ceva pe baza de magneziu, poti intreba la farmacie si sa-i spui pentru ce iti trebuie.
Eu nu am luat nimic, doar am baut un ceai in loc de cafea.
A doua oara poate e cu noroc...
Succes!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Li200La a răspuns:

Și eu am pățit la fel. Și nu numai.la orice examen am avut probleme cu emoțiile.

1.eu te sfătuiesc sa nu iei pastile. Dacă nu ai o alimentație adecvata s ar putea sara te doară stomacul.

2.manca ciocolata înainte. Nu stiu sa tu explic științific de ce dar te ajuta

3. poti sa bei înainte puțin ceai de mușețel și sa l îndulcești cu miere nu cu zahar

4.bea apa cu zahar înainte

5. poti spune o rugăciune. Chiar dacă nu ești mare enoriașa te va ajuta

5.suna pe cineva drag înainte. Vocea acelei persoane te va calma

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Violleta2022):

Insfarsit un raspun de la cinve mai lucid la cap
Am o mica corectie care nu e foarte importanta dar poate pentru cel/cea care a pus intrebarea este
Poate sa mearga cu bicicleta adica sa fie pieton sau "sofer" daca vrea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si dupa ce iei permisul ai sa conduci drogat/a mereu?
Poate a fost un semn ca mai ai nevoie de pregatire inainte sa ai permis

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Xdreaper21):

De ce lucid? Ca demoralizeaza? Pentru cultura ta generala si a ei, unii au emotii doar cand sunt cu politistul.
In rest, ca ori ce incepator, trebuie sa-si formeze reflexele.
Daia e si obligatoriu sa ca un incepator sa poarte semenele 1 an!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Violleta2022):

Exagerezi!

| Kisses a răspuns:

Am emotii din cauza politistului, cand sunt cu instructorul, n-am treaba, nu fac greseli, iar cand sunt la examen. am emotii

| Kisses a răspuns:

Am emotii din cauza politistului, cand sunt cu instructorul, n-am treaba, nu fac greseli, iar cand sunt la examen. incep emotiile., nu le am in permanenta cand conduc, asa ma lasam sigur de condus, doar ca a tipat la mine ..si gata am fost

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Kisses):

Spune-i politistului sa vina in pantaloni scurti si slapi, cu sapca de pescuit si cu o vodka in buzunar.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Am dat si eu traseul pentru b si a
Stiu ca unii au emotii dar orice ar putea sa iti afectezi simturile sau sa anuleze anumite simturi