Si au trait fericite pana la adanci batraneti! Ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti! Hai, hai, gata cu fotosinteza, la culcare toata lumea. Sfarsit!
Dar de ce incerci sa faci o poveste? Vrei s-o publici? Ocumpar si eu daca scrie si nr tau pe coperta, glumeam
Sincer cam da! Sa o public dar nu cum te gandesti tu si in revista scolii. Prima oara asta era o sceneta pentru sfarsitul anului scolar ( am avut un proiect) dar dupa am transformat-o intr-o poveste.
Frumos, dar nu te supara ca te intreb, cati ani ai? Si stii ca iti trebuie ceva banuti ca sa poti publica.
Am 14 si nu imi trebuie banuti sa o public pentru ca eu am avut idee de revista scolii.
Mdaa... Vreau sa evidentiez ceva in textul tau. De ce andreea nu a plecat odata cu ceilalti copii? Trebuia sa ii spuna sa plece si ea cu toti ceilalti. Alt ceva ce nu am inteles. Cum Criss s-a bagat asa dintr-o data in vorba cu ea doar prin telefon? Puteai sa spui acolo ca o eleva din scoala ei a vazut-o trista la scoala si s-a dus la ea si a intrebat-o ce are aceasta i-a spus ca e putin trista si dupa spuneai ca au iesit la suc amandoua.
Asa dupa ce ai zis ca trec zilele si devin cele mai bune prietene poti spune ca trec si anii devin mature raman prietene, Incep sa isi faca iubiti sunt inselate se sfatuiesc dar intr-o zi Ana a avut un accident cu masina si s-a lovit la picior foarte grav si a fost nevoita sa faca 5 operatii iar in ajutorul ei vine andreea iar Cristina parasind-o. Iar dupa atata timp se intalnesc poti spune ca aveau amandoua 23 de ani iar Andreea deja avea o fetita pe nume Sofia si in timp ce Andreea o ingrijea pe Ana aceasta ii povestea cit de greu i-a fost in viata cum a nascut-o ca nu a fost nimeni pe langa ea cum l-a intalnit pe sotul ei...
Dupa a urmat sa se casatoreasca si Ana si Andreea i-a fost nasa...
Si de aici in colo poti sa te descurci singura. Peripetii, dureri, suferinte.
Si cand termini intrega poveste poti spune ca PRIETENI ADEVARATI LA NEVOIE SE CUNOSC...
Cred ca am putut sa te ajut cat de putin.
Funda?