| Pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Am si eu o dilema ca sa zic asa laughing Eu am 15 ani si m-am pus cu un baiat de 19 ani. Dupa 2 saptamani primesc mesaj de la fosta lui ca s-au impacat.A doua zi m-a sunat si in fine vorbeam in fiecare zi...pana cand ne-am impacat din nou..Acum suntem din nou impreuna si ne merge foarte bine.dar el ori nu vrea sa se desparta de fosta ori nu poate..nu imi dau seama.el spune ca nu tine la ea.Ei nici macar nu vorbesc.dar cica sunt impreuna..Au fost impreuna 4 luni..si s-au despartit din cauza ei.Nu ma intrebati de ce nu m-am despartit de el cand am auzit ca e si cu ea..pentru ca nu pot.tin la el prea mult..In fine..aceasta nu prea e o intrebare.dar vreau sa va dati cu parerea..sa vad si parerile altora.

2 răspunsuri:
| GeoRgiiANna31 a răspuns:

Daca tii la el poate e bine ca l'ai iertat, dar poate ar trebui sa fii cu ochii pe el o perioada sa nu faca din nou aceeasi prostie, dar fara sa isi dea seama ca apoi s-ar putea sa te lase el pentru ca nu ai incredere in el probabil big grin Dar daca zici ca va merge bine poate ca e chiar asa, ca nu tine la fosta

| Pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru GeoRgiiANna31):

Multumesc de sfat happy