Sincer,mama ta are griji mai mari decat aceasta, stai linistita... eu unul zic sa-ti vezi de treaba si sa nu-i spui intrucat ceea ce a zis dansa a fost mai mult un sfat chiar daca a parut mai mult o promisiune.
Toata lumea face greseli, nimeni nu este perfect, daca te simti vinovata atunci stii ce poti sa faci? Cand vorbesti mai mult cu acele fete sa le spui ceva de genul "Imi face placere sa stau cu voi...imi pare rau ca la inceput cand nu va cunosteam credeam ca sunteti niste persoane rele. Am gresit."
Ce rost are sa-ti ceri scuze de la mama ta? Nu are niciun rost. Daca iti pare rau atunci cere-ti scuze acelor persoane pe care le-ai jignit. O sa te simti mai bine. (sau nu)
Eu unul mi-as vedea de treaba mea daca as fi in locul tau. Nu a murit nimeni si totul este bine si frumos.
Ce rost are sa complici lucrurile pentru asa ceva?
Este doar parerea mea.
Bafta!
Stiu ca st imatura,..., fiecare cu defectele si,, piticii,, lui
O prostie. Foarte bine ca ti-ai salvat spatele.La nervi spunem vrute si nevrute, dar pentru aia nu trebuia sa zica prietena ta nimic. Alta data incearca sa ai mai putina incredere in oameni.
Buna, Denisa,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!