Sa stii ca e greu sa fii intre straini si sa nu te ajute nimeni eu stiu ce inseamna...si am stat 7 ani acolo! Fii mai maleabil si suporto pana ce isi va gasi unrost! Spune-mi daca nu era sora ta acolo i veneai la un prieten si cineva de acolo te sicana ce faceai? si sa nu cunosti liba sa fii la inceput? Pune-te o clipa in locul ei! Laso in pace, eu zic sa ii arati ca esti matur si ca esti un barbat cu capul pe umeri! Multa bafta acolo intre straini!
Deci eu ia'm spus ca nu are ce cauta aici.eu ma cert cu sora mea de 3 saptamani din cauza ei.eu ia'm zis lu asta sa isi faca bagajul si nu ii pasa imi spune:''nu vreau'' deci mama trebuia sa vina acum in Italia dar sora mea cum e 'inteligenta'' a hotarat sa o aduca pe asta...si ia'm zis aleia si nu ii pasa ce vrei sa iti fac.deci iti jur ca nuz daca ma mai pot aptine sa nu o bat.deja am ajuns la limita.cand o vad simt ca imi sta inima.iti jur.am crezut ca e de la cafea dar nu e ca am lasat cafeau o sap.si asta e o scorpie.deci mie imi rade in fata si cand e cu sora mea face spectacol zice ca pleaca si incepe a plange.sora mea ii joaca filmu in sensul se duce la ia.si dupa aia asta o doare in...acum intrebare e in felu urmator e mai bine sa plec eu sau ce sa fac? sunt disperat iti jur ca imi e frica sa nu ma duc peste asta in camera sa o iau la bataie.
Deci e a 3'ia oara cand ii spun sa isi faca bagajul sa plece ca daca nu mi'l fac eu dar in schimb o voi bate sa ma racoresc...deci iti jur ca e o vipera.in sensul ca mi'e imi rade in fata si cand vb cu sora mea incepe a plange si zice ca, cat de curand va pleaca dupa ce vb sora mea cu ia nu mai pleaca.eu nonstop ma cert cu sora mea din cauza ei si ia'm spus si ei asta.dar nu ii pasa.va jur ca nu o pot vedea in fata ochiilor...deci nuz ma simt asa prost.deci eu pentru o handicapata trebuie sa plec eu din casa.va jur ca nu o pot vedea daca ma uit la ia simt ca imi sta inima.si pana acum eu asa ceva nu am mai patit.eu i''am spus ca daca nu pleaca ia voi pleca eu.nu ii pasa.deci ii bataie de joc.si nu am cu cine sa ma sfatuiesc.ce e mai bine sa fac sa plec eu sau sa ii arunc lu asta tot ce are pe geam ca deja sunt disperat.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: