| deny_1602 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare...imi puteti spune si mie o cale mai usoara de invatat spaniola am dictionare am de toate dar nu imi intra in caphappy. De exemplu sa repet un cuvant de mai multe ori sau cum va rog ajutati-ma dau si fundita la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Iuliana_5129 a răspuns:

Ar fi cazul cred sa iti faci o mapa unde sa introduci diferite teme ex:Timpul, la cumparaturi, la telefon.etc in aceste teme vei scrii cuvinte in spaniola si le vei traduce de asemenea poti folosi si translatorul de pe Google ca sa mai formezi si fraze. Invata cite o tema pe saptamana incearca... Eu la fel mi-am facut la Limba Engleza fiindca la scoala invatam franceza... Si vad ca incetul cu incetul am inceput sa invat engleza sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu. Pa pa!

3 răspunsuri:
| Deealovestpu a răspuns:

Uite-te la telenovele, asculta muzica in spanioala si o sa vezi ca fara sa vrei o sa inveti tot ce se poate invata! uite un link cu o melodie in spaniola in care tipa vorbeste ff clar si cred ca o sa intelegi tot ce zice daca ai ceva cunostinte! http://www.youtube.com/watch?v=xfucrss99p4 MULT SUCCES

| SongElena a răspuns:

Da bine sp eu m-am uitat la telenovele de la 8 ani si sunt apr as la spaniola stiu apr orice cred ca am 2-3 cuv pe care nu le stiu dar in rest stiu tot spaniola e usoara si ff frum mie imi place mult si am invatat ff repede

| Anna_7150 a răspuns:

Telenovelele sunt o sursa f buna de invatat tongue!