Of oameni care nu va uitati la reclame , baga-i o scrisoare-n buzunar si i-a-o la fuga daca n-ai tupeu sa mai stai . Acum, veorbesc serios, poti sa-i lasi o scriosoare, pe mess sau facebook, unele se supara ca n-ai tupeu sa le-o spui in fata, macar asa ai o scuza . Stiu ce-ti zic si eu is la fel , chiar daca nu te place, nu te va face de ras , doar daca n-o jignesti sau ii faci ceva care s-o supere . Bafta!
Da` esti barbat sau ce?) Niciodata n-o sa faca o fata primul pas! Baga-ti mintile in cap omule si spune-i ferm si scrut! daca simte ceva v-a reactiona imediat!
Ar fi bine daca ai intreba'o tu pe ea... zic eu k e normal baiatul sa intrebe fata... mai ales daca o place. Mai poti proceda printr'o cale. Poti vorbi cu prietenul tau sa'i explice ca nu o place, si "sa-ti bage o pila", Ceva gen "V'ar sta bine impreuna (tie si ei)". Sper k ai inteles ce am vrut sa spun. succes!
Inseamna ca ai o problema frate)! Spune-i pe mess. poate iti va fi si tie mai usor! si poate v-a reactiona bine! nu ai de unde sa stii... in general fetele de 13 ani sunt naive si iubesc pe oricine le iese in cale numai pentru a se lauda ca ai iubit.! Poate vei fi o partida buna pentru ea! cine stie?!? incearca! nu incerci, nu castigi!
Partea buna e ca ea stie ca el nu o place . oricum mersi pentru sfat
Hmm stiu cum e sa fii,, dificil''. si stiu cat de greu e sa iti faci curaj sa ii spui ca o placi te gandesti ca va accepta sau ca nu va accepta si daca nu te place te vei simti prost pentru ca a spus nu.Eu zic sa incerci sa ii spui asta intr'un mod frumos ^_^.Si sa ii explici ca vrei sa ramaneti prieteni chiar daca nu te place. If you never try you'll never know.Baffta; 3
Deja daca ii place de un prieten de-al tau nu te face sa te simti exclus? da-i pace, treci la urmatoarea pana nu e prea tarziu... poate sa te faca sa te simti prost!
Bafta, cand primesti un raspuns vin-o si da-mi raportu .